Enkeli kirjaimet ja niiden energiat – Kanavoittu Rafaelilta & Razielilta

Enkelikirjaimet on luotu Jumalan ja enkeleiden välistä kommunikaatiota varten. Kirjaimet mahdollistavat myös kommunikaation enkeleiden ja ihmisten kesken, koska Jumala on meissä. Kirjaimet muistuttavat elämän puun rakennetta, mutta ne perustuvat elämän siemenen geometriaan. Elämän puu on luotu myöskin elämän siemenestä, kuten kaikki muukin olemassa oleva. Elämän puu on luotu auttamaan ihmisiä kehittymään henkisesti. Elämänpuu symboloi erilaisia tasoja ihmisen henkisessä kehityksestä. Elämän puu auttaa, kun tiedät että polku on valmiiksi laitettu – sinun tarvitse vain kävellä sitä pitkin.

Elämän siemen: Elämän puu:

Enkeli kirjaimet koostuvat ympyröistä ja viivoista. Viivat ovat kuin polkuja joissa energia virtaa ja hienostuu matkalla Jumalalta enkeleihinsä. Ympyrät symboloivat pysähdyspaikkoja tai muuntajia, joissa energia muuttaa olemuksensa tai taajuutensa. Ensimmäinen ja viimeinen kirjain muodostavat yhdessä “talon”, jossa enkelit oleskelevat ja työskentelevät.

Kirjaimet ovat:

ALEF, on ensimmäinen kirjain ja se sisältää kaikki ensimmäiset polut elämän siemenessä: ensimmäisestä ympyrästä kaikkiin ympärillä oleviin ympyröihin. Tämän lisäksi kirjain sisältää yhden polun lisää, joka yhdistää Jumalan ja enkelit. Kirjainta on mahdollista käyttää yhdistämään enkeli ja Jumala tai enkeli ja ihmisen sisällä oleva Jumaluus.
BET, toisen kirjaimen avulla, enkeli voi kytkeä itsensä kaiken muun luodun kanssa. Kirjaimen avulla enkeli voi myös luoda “seinän”, elämän siemenen ympärille, joka estää enkelienergioita häviämästä. Kirjaimen avulla enkeli yhdistyy Jumalalliseen alkuperäänsä. Kirjainta voi käyttää yhdistämään ihminen hänen Jumalalliseen alkuperäänsä.
GIMEL mahdollista kahden enkelin energioiden yhdistämisen toisiinsa. Gimel:n avulla voit yhdistää itseesi kahteen enkeliin, jotta voit työskennellä heidän kanssaan.

DALET:n avulla enkelit voivat yhdistää kirjaimen sisällä olevat erilaiset energiat. DALET kirjaimella ei ole muuta hyödyllistä käyttöä ihmisille muuten kuin jos kirjain on jonkin enkelin nimessä, niin kirjainta voi käyttää yhdistämään ihminen siihen enkeliin, jonka nimen kirjoitat.

HEI:n avulla enkelit kommunikoivat niiden enkeleiden kanssa, jotka ovat vähemmän kehittyneitä tai eri ulottuvuudessa. HEI on kuin muuntaja, joka vaihtaa energia taajuudesta toiseen ja voimakkuudesta toiseen. HEI:tä voi käyttää silloin, kun haluat luoda yhteyden korkeampien enkelihierarkioiden kanssa esim. Serafien kanssa. Silloin HEI auttaa muuntamaan Serafien valtavat energiat pienemmäksi, jotta ihmisten herkät energiajärjestelmät eivät pala.

VAV:n avulla enkelit muodostavat “seinän” niiden ylle, joka auttavat enkeleitä heidän tehtävissään. VAV:n avulla voit muodostaa suojarakenteen ihmisen yläpuolelle, joka suojaa ihmistä pahalta ja auttaa myös hänen suojelusenkeliään tehtävissään.
ZAIN, kuten VAV (), muodostaa suojan enkelin alla. Suoja auttaa enkeliä tuomaan muita energioita lävitse. Esimerkiksi kanavoinnin yhteydessä, enkelit käytävät ZAIN kirjainta kun he läpäisevät ihmisten erilaiset energiakerrokset. Kirjainta voidaan käyttää silloin, kun halutaan muodostaa parempi yhteys enkeleiden kanssa ja parantaa kommunikaatiota.

CHET on kuin pohjarakenne, jonka päälle voi rakentaa lisää. Chet on vakaa ja suljettu. Sen päälle voi rakentaa sanoja ja lauseita. CHET on kuin energinen tukikohta, josta enkelit voivat lähteä tehtäviinsä. CHET:llä ei ole muuta hyödyllistä käyttöä ihmisille, paitsi jos kirjain on enkelin nimessä, jolloin kirjainta voi käyttää yhdistämään ihminen siihen enkeliin, jonka nimen kirjoitat.
Esim. Enkeli Jerachmiel (), joka tuo Jumalan armoa kaikelle luodulle.

TET koostuu kahdesta kirjaimesta: ALEF () ja SHIN (). ALEF kerää energioita kaikista elämän siemenen ympyröistä ja SHIN siirtää ne siihen, mihin enkeli haluaa niiden siirtyvän. Niin kuin hepreakielisiä kirjaimia Alef (א) ja Hei (ה), niin TET:iä voit käyttää silloin, kun haluat kytkeytyä paremmin enkeliisi sekä saadaksesi enkelisi energioita, jotka enkelisi antaa sinulle ilolla.

JOD symboloi ensimäistä askelta elämän siemenessä. Jumalallinen ensiaskel aloitti koko luomisen prosessin. Koko luomisprosessi alkoi tästä ihmeellisestä askeleesta, josta jokainen meistä, niin enkelit kuin ihmisetkin, ovat luotuja. Sanat eivät riitä kuvaamaan sitä, miten hieno ja ylellinen ensimmäinen askel oli. Kun haluat uudistaa ja uudistua, käytä JOD:ia. Jod on hyvä kaikkiin tarkoituksiin.

KAF on kuin astia, joka sisältää ja yhdistää kahta erilaista energiaa. KAF:n avulla enkeli kerää energioita ympäristöstä ja käyttää ne niin kuin hänen sydämensä kertoo. KAF:n avulla voit kerätä enkelienergioita, joita rakastavat enkelit siirtävät sinulle ilolla.

LAMED auttaa sinua ja enkeleitä vakauttamaan keskinäiset energiajärjestelmänne. LAMED on kuin ikivihreä kuusi, joka kerää aina auringon lämpöä. LAMED siirtää keräämänsä energian enkelistä enkeliin. Tämän vuoksi LAMED on melkein jokaisessa enkelinimessä. Käytä LAMED:ia silloin, kun haluat saada enemmän energiaa enkelistä. Esimerkiksi silloin, kun haluat saada lisää lahjoja enkeliltäsi, piirrä LAMED sydän chakran päälle, niin energia virtaa runsaammin.

MEM on ainoa kirjain joka muuttaa muotonsa sanan lopussa ja muuttuu energiaputkesta energian keräilyrasiaksi Jumalallisia lahjoja varten (). MEM:n avulla voit yhdistää itsesi paremmin omaan enkeliisi, saadaksesi enkelin kanavoimat Jumalalliset energiat.

NUN on kuin kemiallinen tehdas, jossa osaava enkeli yhdistää kaksi erilaista energiaa, luodakseen kolmannen erilaisen energian. Kyllä, myös Enkelit osaavat luoda silloin, kun he haluavat. Myös NUN:ia voit käyttää yhdistämään sinut enkeleihin.

SAMECH yhdistää itseensä monta erilaista energiaa, joista osaava enkeli voi sitten luoda uusia “juttuja”. SAMECH:lla ei ole muuta hyödyllistä käyttöä ihmisille muuten kuin, jos kirjain on enkelin nimessä, niin kirjainta voidaan käyttää yhdistämään ihminen siihen enkeliin, jonka nimen kirjoitat.
Esimerkiksi Enkeli Sodiel (), salaisuuksien enkeli.

AIN on kuin ”toistin”, joka siirtää energiat puolelta toiseen, ilman että niiden laatu muuttuu millään tavalla. Näin osaava enkeli voi siirtää energioita paikasta toiseen niin kuin hänestä tuntuu sopivalta. Enkelit käyttävät AIN – kirjainta silloin, kun he haluavat siirtää energioita suoraan ihmisille, niin että ne eivät muutu matkalla. Esimerkiksi kanavoinnin yhteydessä enkelit käytävät AIN:ia kun he siirtävät ideoita ja kuvia ihmisille. AIN:illa ei ole muuta hyödyllistä käyttöä, ellei ole itse enkeli. Kirjainta voi tietenkin käyttää silloin, kun se on enkelin nimessä, jolloin kirjainta voi käyttää yhdistämään ihminen siihen enkeliin, jonka nimen kirjoitat.
Esimerkiksi Enkeli Ainel (), joka tallentaa tapahtumat Jumalaa varten.

PEI on kuin ALEF , kuitenkin ilman yhteyttä Jumalan ja enkelin välillä. PEI kerää energioita itseensä ja yhdistää ne ensimmäiseen ympyrään elämän siemenessä. PEI voi myös pyöriä itseensä ympäri ja näin luoda ainetta keräämänsä energian avulla. PEI:tä voi käyttää siirtämään energioita enkelistä ihmiseen.

TSADI on 19. kirjain ja sitä käytetään luomaan pyhyyttä tai pyhä paikka, jossa enkeli voi hiljentyä Jumalaan seurassa. TSADI:lla ei ole muuta hyödyllistä käyttöä ihmisille muuten kuin jos kirjain on enkelin nimessä, jolloin kirjainta voi käyttää yhdistämään ihminen siihen enkeliin, jonka nimen kirjoitat. Esimerkiksi Enkeli Tsadkiel, joka auttaa sinua löytämään sisäisen/henkisen tasapainon.

KUF keräille sisäänsä taivaalliset energiat, energiat joiden avulla osaava enkeli voi tehdä mm. ihmeitä. KUF:ia voit käyttää kerätäksesi rakastavan enkelisi energian.

REISHin avulla voi tasapainottaa kahta erilaista energiaa. Esimerkiksi silloin, kun enkelit haluavat tasapainottaa ihmisten energioita parantamisessa. REISH on ainoa enkelikirjain, jolla voi parantaa fyysisessä maailmassa.

SHIN:iä käytetään myös tasapainottamiseen, myös tilan tasapainottamiseen. Esimerkiksi silloin, kun enkeli tarvitsee tilaa, jossa on ominaisuuksiltaan erityiset energiat. Enkeli käyttää SHIN kirjainta ja luo kyseisen tilan. SHIN:illa ei ole muuta hyödyllistä käyttöä ihmisille muuten kuin jos kirjain on enkelin nimessä, jolloin kirjainta voidaan käyttää yhdistämään ihminen siihen enkeliin, jonka nimen kirjoitat.

TAV on viimeinen kirjain enkeliaakkosissa. TAV on lopettamisen ja yhdistymisen kirjain. TAV yhdistää kaikki energiat takaisin alkuun – Jumalaan. Seikkailu alkoi JOD ja ALEF kirjaimissa ja loppuu TAV:ssa. Tällä kirjaimella ei ole muuta hyödyllistä käyttöä kuin kytkeytymisessä takaisin loppuun – Jumalaan, mikä ei ole mahdollista fyysisessä olemuksessa. Kirjainta voidaan käyttää silloin, kun se on enkelin nimessä, johon haluat yhdistyä (luoda yhteyden).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *