Lemurian ja Atlantiksen Kristallien yhdistäminen

22.9.2009 ystäväni, Sini, soitti ja kutsui minut meditoimaan hänen kanssaan. Hän kertoi että hänen ystävänsä Virosta, Puna, on tullut käymään ja hänen intuitio kertoi että minutkin pitää kutsua mukaan.

Kun olimme kokoontuneet hänen luonaan, en oikein tiennyt mitä meidän tulisi tehdä yhdessä. Sini kertoi että hänen ystävänsä on ollut entisessä elämässä Lemurialainen. Minä ja Sini olemme olleet Atlantilaisia. Meitä oli paikalla siis Atlantilainen papitar, Lemurialainen papitar ja minä – välähdys tuli ja tiesin mitä meidän tulisi tehdä: yhdistää Lemurian ja Atlantiksen Kristallit yhdeksi.

Kuten monet teistä tietävät 9.9.2009 maapallolla käynnistyi kristallin aikakausi. Nyt oli sitten vuorossa Kristalli- energian osapuolten yhdistäminen.

Kutsutin Lemurialaiset ja Atlantilaiset papittaret ja mestarit paikalle, auttamaan ja suojaamaan meitä. Sitten mentiin kahdelle erille matkalle:
Puna meni Lemurian temppeliin ja yhdisti sydämensä Lemurian kristallienergiaan. Sini meni Atlantiksen temppeliin ja yhdisti sydämensä Atlantiksen kristallienergiaan.

Sen jälkeen he yhdistivät molemmat sydämet yhdeksi ja Atlantiksen ja Lemurian kristallienergiat sulautuivat yhdeksi. Kun kristallit sykkivät yhdessä he lähettivät sitä energiaa koko ihmiskunnalle, kunnes myös Atlantiksen ja Lemurian energiaverkot yhdistyivät.

Sini kertoi että hänessä käynnistyi kaksi spiraalienergia aaltoa, jotka yhdistivät hänen molemmat aivopuoliskot yhdeksi. Olen itse kokenut saman vaikutuksen.

Viikkoa myöhemmin tavattiin taas, minä, Sini ja Puna. Kun palasin kotiin sinä iltana, tunsin itseeni hyvin heikoksi ja sain valtavan vatsa kivun. Atlantiksen elämän muistot palasivat lisää. Tiesin joo pitkään että olen ollut entisessä elämässä Atlantiksen Armeijan komentaja ja erikoisosaston johtaja. Koska olin armeijan komentaja, olin myös Atlantiksen neuvostossa ja meidän päätökset neuvostossa johtivat Atlantiksen tuhoon. Sen kanssa olen tehnyt joo sovinnon.

Sinä iltana tuli lisää muistoja esille. Muistin miten kävimme sotaa Lemuriaa vastaan. Muistin miten Lemurialaiset olivat tappaneet minun poikani, joka oli myös sotilas. Muistin miten kävin henkilökohtaisella kostoretkellä Lemurialaisia vastaan. Miten Atlantin Huippu divisioonat laskeutuivat Lemuriaan ja tuhosivat sen. Muistin miten saimme tietää että Lemurian tuhoaminen tarkoitti maanpallon energiatasopainon menettämistä ja näin myös Atlantiksen tuhon. Muistin että organisoimme evakuoinnin ja yritimme pelastaa mahdollisimman monia ihmisiä. Viimeinen muistoni on että seisoin laivan kannella ja katsoin miten rakas Atlantis katoaa mereen, vulkaanipurkausten saattamana.

Ymmärsin että kipu vatsassa johtuu minun Atlantiksen elämän karmasta, joka vihdoin tuli täyteen. Atlantin elämässä olen auttanut erottamaan Atlantilaiset ja Lemurialaiset toisistaan. Ja nyt, monta tuhatta vuotta myöhemmin, olen ollut onnekas ja autoin tuomaan Atlantiksen ja Lemurian energiat takaisin yhteen.

Pyysin koko maailmankaikkeutta auttamaan minua. Pyysin anteeksi Lemurialaisilta ja Atlantilaisilta ja annoin anteeksi kaikille Lemuriaalaisille ja Atlantilaisille. Silloin kuului ajatus päässäni: ”saat anteeksi”. Silloin tuli itku ulos. Vain itkin ja itkin koko päivän. Iltaa kohti olin puoli shokissa. Pyysin Sinilta voisiko hän lähettää minulle vähän parantavaa energiaa. Hän lähetti ja tuli pikkusen parempi olo. Sitten kaksi Lemurialaista mestaria tuli luokseni ja sanoi, että minun tulisi kutsua Elohimin (אלוהים) enkelit ja kertoa heille että olen oppinut kaiken mitä voisin oppia kivun avulla, ja pyytää heitä poistamaan kivpu ja myös energian, joka aiheuttaa kivun. Tein niin kun he neuvoivat ja Elohimin Enkelit poistivat kivun.

Lemurian ja Atlantiksen Kristallien yhdistämisen meditaatio

Jos haluat itse yhdistää mies ja nais aivopuolisosi yhdeksi Lemurian ja Atlantiksen kristallien avulla, voit tehdä näin:

 • Pyydä Sieluasi yhdistämään sinut valoputkella Luojaan ja Äitimaahaan.
 • Tunne Luojan ja Äitimaan rakkaus sydämessäsi ja yhdistä yhdeksi rakkaudeksi oman rakkautesi kanssa.
 • Hengitä tätä yhdistynyttä rakkautta sisään ja ulos kunnes olet sekä sisältä että ulkopuolelta täynnä rakkautta. Tämä rakkaus suojelee sinua kaikelta.
 • Kutsu Atlatilaiset ja Lemurialaiset papittaret paikalle auttamaan ja suojelemaan sinua.
 • Mene kahdelle eri matkalle Atlantiksen ja Lemurian temppeleihin.
  • Atlantis temppeli löytyy Atlantis valtameren pohjasta, se on Valkoisen pyramidin muotoinen. Mene pyramidin sisään, näe kristalli. Pyydä kristallia avautumaan sinua varten. Mene kristallin sisään ja pyydä kristallia yhdistämään sydämesi sen energiaan.
  • Lemurian temppeli on Intiaani teltan, Tipin, näköinen. Mene temppelin sisään. Keskellä on kristalli, ota se käteen ja laita se sydämeesi. Pyydä myös Lemurian kristallilta yhdistämään sydämesi sen energiaan.
 • Kun olet yhdistynyt molempiin kristalleihin, yhdistää kahdet kristalli energiat yhdeksi sydämessäsi.
 • Kun molemmat energiat ovat yhdistyneet, anna niille laajentua niin paljon kun he haluavat.
 • Pyydä energialta yhdistää molemmat aivopuolisosi, parantaa ja tasapainottaa sinut.
 • Lopuksi voit myös lähettää tätä energiaa muille. Pyydä sieluasi lähettämään tätä energia kaikille tutuillesi ja niiden kautta niiden tutuille, ja näin eteenpäin ja edelleen kunnes koko ihmiskunta saa tätä energia.
 • Älä unohda kiittää Luojaa, Äitimaata ja Lemuriaalaiset ja Atlantilaiset papittaret, jotka auttoivat sinua meditaation aikana.

Tämä meditaatio saattaa laukaista myös sinun Atlantiksen elämän karman poistumista. Jos niin käy, pyydä Korkea Minäsi avuksesi ja pyydä anteeksi kaikki mitä olet tehnyt Atlantiksen/Lemurian elämäsi aikana. Anna myös anteeksi ja pyytää Korkea Minäsi poistamaan karmasi.

Jos tarvitset apua meditaation kanssa, ota yhteyttä minun.

T. Reuel

One thought on “Lemurian ja Atlantiksen Kristallien yhdistäminen

 1. Kiitos paljon tästä meditaatiosta, oli voimakas. Minulla nousi käsiin voimakasta kipua ja pyysin anteeksi ja annoin anteeksi. Karmaa minullakin on ja syyllisyyttä siltä ajalta.
  Kiitos, kiitos, kiitos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *