Merkaba Kristalli laitteen valmistus työpaja 23.10.2011 Ilomantsissa

   

Olen kanavoinut Merkaba kristallilaitteen rakenteen Arkkienkeli Razielilta. Kehitin sitten tavan, jolla se on mahdollista rakentaa myös kotona yksinkertaisilla välineillä. Kun sain tuotantoprosessin valmiiksi, rupesin rakentamaan näitä laitteita ystävilleni ja tutuilleni ympäri Suomeen ja maailmaa. Kun rakensin laitteen veljelleni Israelissa, sain tietää, että tämä laite on ollut jo Atlantiksen aikana käytössä. Samantyyppisten laitteiden avulla valmistettiin sähköä Atlantiksella.

Laite sisältää 9 kristallia, jotka on järjestetty Merkaba-muotoiseksi. Keskellä sijaitsee sydänkivi (Lemurialainen Laser kvartsi), joka ohjaa laitteen energiakentän. Laitteessa on jokaiselle chakralle oma kivi, ja niiden lisäksi vielä kaksi kiveä, jotka yhdistävät maahaan ja taivaaseen. Jokainen kristalli ohjelmoidaan erikseen käyttäjän korkean olemuksen avulla. Jokaiseen kristallin voidaan laittaa ohjelmia useammalle ihmisille – jokainen perheenjäsen voi saada oman ohjelman. Näin kristallilaite tukee kaikkia asukkaita talossa, johon se sijoitetaan.

Tässä esimerkki-kristallit:


Kun laite käynnistyy, se muodostaa Merkaba energiakentän, joka vaikuttaa ympäristössä 24/7. Tämä energiakenttä tukee sinua omalla henkisellä tielläsi.

Laitteen avulla voit myös parantaa itseäsi ja muita ihmisiä. Laite auttaa sinua myös yhdistymään muihin paikkoihin tai vaikkapa omaan itseesi.

Työpajalla, valitset sopivat kristallit ja rakennat itsellesi niistä ja kuparilangasta Merkaba laitteen.
Tuon mukanani monenlaisia kristalleja, jotta sinulla olisi valinnanvaraa.
Kun kaikki ovat valinneet itselleen sopivat kristallit, tehdään yhdessä Äitimaa-seremonia, jossa jokainen ohjelmoi omat kristallit, minun ohjauksellani.

Kristallien ohjelmoinnin jälkeen rakennetaan laite valmiiksi.

Kurssilla saat: Kristallit ja kuparilankoja. Tuon mukana työkalut ja jigit, jolla laitteet rakennetaan. Käyttöohjeet laitteelle.

Sinun tulisi ottaa mukaasi: hyvää fiilis, keskikokoinen kynttilä (katso että väri sopii makuusi, kynttilästä valetaan laitteelle alusta), lasi- tai posliinikulho (jonka korkeus on min. 16 cm ja sisähalkaisija on min. 15 cm). Stockmanilta saa juuri sopivan kokoisen CASA-kulhon.


Työpajan kesto on noin 3-5 tuntia, riippuen ihmisten kädentaidoista.
Työpajan pidetään yhteistyössä Kyllikki Kakkosen kanssa ja sen hinta on 50€.

Tervetuloa työpajaan!

Ystävälliset terveiset, Arje Sakari Silander

Edellisenä päivänä (22.10.2011) pidetään Ilomantsissa myös DNA-ohjelmointi kurssin… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *