Miten parantaa itseä ja olla ehjä ja täydellinen

Näin äsken vision, jossa näin itseni ja haavoihini ulkopuolelta. Visiossani, myös kaikille muille ihmisille täällä oli haavoja. Ryhdyin sitten miettimään miten tämä on mahdollista? Miksi kaikille ihmisille on henkisiä haavoja? Ja jos kaikille on haavoja, eikö se tarkoittaa että on myös olemassa tila, jossa olemme kaikki ehjiä? Miten tätä eheyden tila saavutetaan?

Vaikka kuinka halusimme syyttää toisimme haavoistamme, niin loppujen lopuksi olemme itse vastuussa omasta elämästämme ja haavoistamme. Voidaan tietenkin mennä syyttämään toisiamme omasta tilasta, mutta se tie ei johtaa itseparantumiseen, se johtaa vaan isompiin haavoihin.

Meidän tulisi näin ymmärtää että muiden tehtävä täällä on heijastaa meille oma haavoihimme, jota näemme ne ja pystyisimme parantaa niitä.

Miksi meillä on sitten haavoja lainkaan? Mitä tämän koko järjestelmän tarkoitusta on?
Luulisin että tämä on jonkinlainen koulutuskeskus, jossa palataan itsemme.

Miksi lähdimme itsestämme alunperinkään?
Oletko varma että lähdit? Mielestäni olemme edelleenkin yhteydessä itsemme ja olimme yhteydessä itsemme koko tämän ajan. Muistat varmasti se tajunnan tila jossa olit yhtä ykseyden kanssa. tiedät sisimmissäsi miten sitä tila saavutetaan taas. Jos et muista, voit sallia maailmankaikkeudelle muistuttamaan sinua miten sen tehdään… 🙂

Samalla kun muistelet oikea tilasi, voisit pohtia omat haavasi: Haluatko pitää ne? vai haluatko olla taas ehjä?

Jos haluat parantaa itseesi ja tulla ehjäksi taas, sinun tulisi antaa itsellesi anteeksi kaikki mitä olet ikinä tehnyt. Voisit myöskin pyytää itseltäsi anteeksi kaikki mitä olet tehnyt.

Kun olet antanut itsellesi anteeksi ja olet pyytänyt itseltäsi anteeksi, voit vapauttaa kaikki ne energiat, jotka ylläpitävät haavasi. Voisit sallia itsellesi parantua ja olla taas ehjä. Jos ette muista enää mitä tarkoittaa olla ehjä, tai ette muista miltä tuntuu olla ehjä, voisit sallia maailmankaikkeudelle muistuttamaan sinua miltä se tuntuu ja mitä se tarkoittaa: olla ehjä ja täydellinen.

Olet nyt poistanut itseltäsi kaikki esteet, jotka estivät sinua olemasta ehjä ja täydellinen. Seuraavasti sinun tulisi käyttää uskosi ja parantaa itseesi.
Tiedät varmasti että se mitä uskot olevasi – on se mitä olet. Jos uskot olevasi vanha ja sairas -> sinusta tule vanha ja sairas. Jos uskot olevasi nuori, kaunis ja terve – sinusta tule nuori, kaunis ja terve… 🙂

Eli nyt sinulta vaaditaan uskoa itseesi. Sinun tulisi uskoa että olet jo ehjä ja täydellinen, niin sinusta tule sen mitä uskot: Ehjä ja täydellinen.

Jos sinulla on vaikeuksia uskoa että olet ehjä ja täydellinen, voisit mennä peilin eteen, katsoa itseesi silmiin, hymyillä itsellesi niin että sinulle tule lämmin tunne sydämeen ja toistaa itsellesi tämän mantran, kunnes rupeat uskoa siihen:

Olen kaunis, ehjä ja täydellinen.

Niin olet.

Valon ja rakkauden siunauksilla,
Arje Sakari Silander

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *