Suomen korjaaminen 12.12.2012

En silloin tiennyt sen, mutta Suomen korjaamisen idea on saanut alkunsa jo kesäkuun 21, 2012 kun kävin Lapissa. Matkustimme Lappiin, ystäväni kanssa, muutamaksi päiväksi, koska halusimme molemmat tutustua Lapin luontoon ja ihmisiin.

Kävely Lapin luonnossa oli kuin käveleminen taikametsän läpi: Metsä oli elossa ja voimissa, täynnä voimapaikkoja ja salaisia viestiä, jotka voidaan ottaa vastaan jos vaan tarkasti kuunnellaan.
Meditating in Lapland
Kävimme Ivalon ja Inarin seuduilla ja kiipesimme myös Kiilopään tunturiin, jossa meditoimme tunturin henkien kanssa.

21 kesäkuuta, pysähdyimme yhdelle metsäaukioille ja rummutimme yhdessä. Koska minusta tuntui silloin että Lapin ja Suomen tietoisuudet olivat erilleen, tarkoitukseni rummutuksen aikana oli yhdistää Saamen ja Suomen tietoisuudet takaisin yhteen. Rummutuksen aikana meille ilmestyikin Saamelainen shamaani henki, joka antoi meille Saamelaisten rumpu kirjan, jossa koko Saamen kansan historia ja kulttuuri olivat tallennettuja.

Sain Lapin matkallani kosketuksen Saamelaisten shamanismiin ja siitä päivästä lähtien, rupesin syventymään siihen mielenkiinnolla!

Muutamia kuukausia matkan jälkeen, sain Äitimaalta myös Karjalaisten rumpukirjan, joka johti Karjalan valon puhdistamiseen

Aika, kesäkuusta Jouluun, kului itse puhdistumisessa ja itseni uudelleen luomisessa. Kun joulukuu lähestyi, kysyin Äitimaalta mikä olisi paras paikka viedä 12.12.2012, joka on vuoden toisen tärkein portaali päivän.
Äitimaa vastasi että Lappi, tietenkin.
Pyysin sitten että minulle järjestyisi mahdollisuus vietä sitä päivä Lapissa.
Näin tapahtuikin.
Ystäväni Oili Harjula Kemijärveltä otti yhteytä minun ja kutsui minut kyläilemään. Päätimme yhdessä järjestää luento ja meditaatio tilaisuus Kemijärvellä 12.12.2012.

Kun 12.12 lähestyi, rupesin valmistelemaan luentoni, ohjaukseni avulla. Silloin minulle kerrottiin että meille tarjoutuisi 12.12 mahdollisuus korjata Suomea. Eli yhdistää Suomi ja Saami takaisin yhteen, niin kuin olen kesäkuussa pyytänyt. Minulle näytettiin visio Suomen nykytilanteesta ja samalla selitettiin että ihmisten ja globaalisten tietoisuuden tasojen välillä on myös kansallinen tietoisuuden tason. Eli kun ihmiset kehittyvät eteenpäin, heidän tulisi ensin korjata itsensä. Kun riittävästi monta ihmisiä ovat korjanneet itsensä – myös kansallinen tietoisuus voidaan korjata. Kun maapallon henkilökohtaiset ja kansalliset tietoisuudet ovat korjattu – koko ihmiskunnan tietoisuus voidaan korjata myös.

Ohjaukseni visiossa minulle näytettiin että Suomen neidon vasen puoli, feminiininen puoli, oli pahasti vahingoittunut toisen maailman sodan aikana. Suomi menetti silloin vasen kätensä (Petsamon alue), Osia sen sydämestä (Sallan alue) ja isoja osia sen vasemmasta jalasta (Karjalan alue).

Tämän feminiinisen puolen vahinkojen lisäksi, Suomen neito oli myös jaettu kahteen osaan, suurin pirtein vyötärön kohdalla.

Suomen neidon tila on tietenkin meidän vastuulla ja meidän vastuulla on myös Suomen korjaaminen. Kun korjaamme Suomea sisäisesti, eli yhdistämme menetetyt alueet takaisin Suomen sydämissämme, nämä alueet palautuvat aikanaan myös fyysisellä tasolla takaisin…

Kun ymmärsin tämän, että Suomen korjaaminen on meidän vastuulla, järjestin Suomen laajuinen rummutus/meditaatio tapahtuma, johon kutsuin mukaan lähes kaikki tuntevani ihmiset. Lähetin heille seuraavanlainen kutsun:

Hyvää ystävä,

Kuten ehkä tiedät, ihmiskunta on nyt korjaamassa itsensä sydän keskeiseksi olennoksi. Tämä korjaus tapahtuu sekä yksilö että globaali tasolla. Näiden kahden tasojen välillä on myös kansallinen tason: Suomen kansa on korjaamassa yhteistajuntansa takaisin yhdeksi tajunnaksi.
Jos mietit Suomen kansa alueena, niin suomen alue on välillä kutistunut ja välillä levinnyt, niin kuin tapahtuu myös yksilötasolla ja globaalisella tasolla. Välillä laajennutaan, eli hengitetään sisään, ja välillä kutistutaan, eli hengitetään ulos. Myös Suomen kansa tekee niin: toisen maailman sodan yhteydessä Suomi kutistui ja menetti tämän kutistuksen seurauksena isoja osia sen feminiinistä puolta.


Voidaan miettiä että Suomi menetti silloin vasen kätensä (Petsamon alue), osa sen vasemmasta sydämestä (Sallan Kuusamo alue) ja iso osa sen vasemmasta jalasta (Karjalan alue). Karjalan aluetta olemme jo puhdistaneet muutamia viikkoa aikaisemmin.

Näiden menetyksien lisäksi tuntuu siltä että Suomi on tällä hetkellä jaettu kahteen osan: Pohjois-suomi ja Etelä-Suomi.

Veli Martin Keitelin kirjassa Väinämöisen puhuva puu, esitetään että dualismin luomisen yhteydessä, olemuksiimme menivät ”rikki”. Oltiin ensin olentoja, jossa taivas ja maa kohtasivat ja tasapainottuvat sydämen ympärillä. Dualismin putoamisen yhteydessä jakaannuttiin kahteen osaan: Ylimmät chakrat ja alimmat chakrat. Lopuksi Kristus tietoisuus yhdisti nämä kahta osaa takaisin yhteen sydämen kautta.

Kuten olen alussa kertonut, tämä rikkoutumisen prosessi on tapahtunut myös Suomen kansakunnalle. Suomi on mielestäni tällä hetkellä jaettu kahteen, suurin pirtein, poron hoitoalueen rajalla:

Pohjoisessa löytyvät Suomen kolmet korkeat chakrat: kurkku, otsa ja kruunu. Ja etelästä löytyvät Suomen kolmet matalammat chakrat: Juuri, Sakraali ja solarpleksus. Jos haluamme että Suomen kansan tietoisuus nousisi seuraavalle tasolle, meidän tulisi yhdistä nämä kahta osa takasin yhteen, Sydämen Kristus-tietoisuuden avulla.

Tätä tarkoitusta varten järjestään rummutus / meditaatio 12.12.2012 klo 20 Kemijärvellä (katso kurssikalenteri), jossa on tarkoitus ensin eheyttää Suomen naispuolen (ja myös miespuolen) takaisin kuntoon ja sen jälkeen korjata Suomen kansan olemus Kristus-tietoisuuden avulla.

Tervetuloa mukaan auttamaan rummuttamalla, hiljentymällä, rukouksella tai omalla tavallasi.

Suosittelen että korjaat oma olemuksesi ensin, Kristus-tietoisuuden tai vaikka sielusi tai aidon-olemuksesi avulla… (Kristus-tietoisuus on tunnettu monilla nimellä ympäri maailmaa esim. hinduille se on Krishna-tietoisuus). Sallimalla tätä prosessia itsellesi, voit korjata olemuksesi takasin yhdeksi.

Kun oma olemuksesi on korjattu – olet jo auttanut Suomen kansa korjata itsensä myös… 🙂

Kiitoksia kun luitte tämän,
Sydämelliset terveiset,
Arje Sakari Silander

———-

Kun 12.12 lähestyi, ilahduin kovasti siitä että monet Suomalaiset ilmoittautuivat mukaan tapahtumaan.

Kokemuksemme yhteisestä rummutuksesta Suomen korjaamiseksi

12.12.2012 kokoonnuimme klo 18 Kemijärvellä. Matkalla tapahtuman paikalle tunsimme miten koko Suomen kansa oli mukanamme. Oli jännä huomata että kun kävelimme tapahtuman paikalle eteemme ilmestyi pusku traktori, joka aurasi tiemme. Se oli kuin viesti meille että tiemme on aurattu meille valmiiksi… 🙂

Aloitimme sydämemme avaamisella ja itsemme korjaamisesta ja yhdistämisestä ykseyteen, Kristuksen tietoisuuden avulla. Kun klo tuli 20, olimme valmiina aloittamaan.

Loimme ensin voimaympyrän elementaalien, Äitimaan ja Luojan avulla. Kun ympyrä oli valmiina, yhdistimme sydämiimme ja valokehoomme yhdeksi. Kutsuimme myös Sieluperheemme ja täydentävät Sieluumme auttamaan ja sallimme niillekin yhdistymään meihin. Sen jälkeen pyysimme että koko ykseys, Kristus tietoisuus ja kaikki Suomalaiset ja Saamelaiset liittyisivät meihin. Kutsuimme myös Enkelit, galaktiset valonmestarit, valkoinen veljeskunta, yksisarviset, sauvankantajat, tontut, maahiset, Suomen kivikunta, eläinkunta ja kasvi kunta ja tietenkin rakkaat keijut auttamaan meitä.
Kutsuimme myös Kalevalaiset hahmot auttamaan meitä: Väinämöistä, Pohjolan tytärtä, Pohjolan Akka, Lemminkäistä ja Antero Vipusta.
Lopuksi pyysimme myös että kaikki rummuttajat ja meditoijat, jotka tulivat mukana, yhdistyisivät meihin.

Kaikki oli valmiina. Aloitimme rummuttamalla Suomen feminiinistä puolta takaisin ehjäksi. Ensin rummutimme jämähtäneet tunteet pois Suomen feminiiniseltä puolelta. Kun jämähtäneet tunteet olivat poissa, Suomen naiset ilmestyivät paikalle ja he loivat Suomen naiseutta uudelleen. Rummutimme Suomen naisille hetkeksi ilolla!

Tämän jälkeen Suomen miehet tulivat paikalle ja rummutimme Suomen maskuliinisen puolen myös kuntoon.

Sitten ilmestyivät Suomen lapset ja he yhdistyivät Suomen miehiin ja naisiin, ja lopuksi he kaikki yhdistyivät Suomen sydämeen.

Tässä vaiheessa saimme ohjaus että meidän tulisi yhdistää kaikki suomalaisten sydämet meidän sydämiin. Kun kaikki Suomalaisten sydämet olivat yhdistyneenä meihin, Kristuksen tietoisuus ilmestyi ja korjasi Suomea takaisin yhteen.

Ympyrämme keskelle ilmestyi häikäisevä, moni sakarainen, tähti, joka valaisi koko Suomea. Muut paikalla olevat näkivät miten valtava valon spiraali leviä ympyrästämme koko suomen alueelle. Spiraalin keskeltä nousi sitten valon, joka meni kaikkiin suomalaisten sydämiin.

Tämän valon lähettämistä kesti noin 15 minuuttia, kunnes tunsimme että nyt on valmista. Suomi oli korjattu.

Iloitsimme suuresti ja kiitimme kaikkia tahoja, jotka olivat auttamassa meitä. Lopuksi purimme voimaympyrämme ja lähetimme rakkautta kaikille auttaville tahoille.

Oli mahtava tunne! Suomi oli korjattu!

Jos haluat yhdistyä tapahtumaan energiaan ja kokea yhtenäisen Suomen valo, voit pyyttää Sielusi tai Äitimaata yhdistämään sinua korjattun Suomeen. Sen jälkeen voisit sallia korjattun Suomen valoa ja olemusta yhdistymään sydämeesi kanssa, niin että sinäkin tunnet tämän yhtenäisen Suomen valon ja energian.

Jos haluat korjata itse itsesi, voit pyytä Kristus tietoisuutta tulla sydämeesi ja korjata dualistiset puolesi takaisin yhteen. Kristus tietoisuus voi yhdistä sinut myös takaisin ykseyteen, jos vaan pyydät sitä häneltä.

Kiitoksia kaikille jotka olivat auttamassa!

Valon terveiset,
Arje Sakari Silander

2 thoughts on “Suomen korjaaminen 12.12.2012

  1. Hei Arje!

    Tuhannet kiitokset molemmista teksteistä! Niistä on ollut ja on suunnattomasti apua vastaaviin henkilökohtaisiin vuosia vaivanneisiin ongelmiini, joiden korjaaminen edistyy nyt vauhdilla! Kiitos, kiitos, kiitos!!!

    Haliterkuin Riitta
    ***

  2. Kiitos kirjeestä, ja Erittäin erikoisesta illasta. Tälläinen tavallinen tallaaja joka painiskelee omien asoiden kanssa ja on sellaisessa työssä,joka tarvitsee voimia fyysisesti ja psyykkisesti,niin se ilta avarsi ajatuksia suuresti. Illan jälkeen on ollut jotenkin semmoinen olo,että voidaanko me tehdä niin suuria asoita Suomelle. Sitten vielä pitäisi alkaa löytään itsensä ja tarkoituksensa. KIITOS SINULLE TEIT IHMEITÄ MINUN AJATUKSILLENI….SINULLE HYVÄÄ JOULUA JA TULEHAN UUDESTAAN OPASTAMAAN MEITÄ JOSKUS TÄNNE POHJOISEEN……ja avantouintihan sinulla oli vielä kokematta….terveisin Sirpa K.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *