Kristalli kehon aktivoiminen kristalli kallon koodien avulla

Vuoden 2010 keväällä, olin Israelissa käymässä. Olin juuri Golanin kukkuloilla kun sain tietää että Golanilla on paikka nimeltä Rujm El Hiri. Paikassa on muinaisia kivi ympyröitä, joiden keskellä on kivi kasa. Kivikasan keskellä on pieni ”huone”, johon muutamat ihmiset mahtuvat.
Halusin ehdottomasti mennä sinne meditoimaan, joten otin selvää paikan sijainnista ja samalla sain tietää, että paikka sijaitsee Israelin armeijan harjoitus alueella ja siihen voi mennä ainoastaan viikonloppuna (pe-la). Päivä oli silloin Tiistai, ja viikonloppuun asti oli runsaasti aikaa, joten päätin käydä myös kursilla.

Kursi on kuuluisa Jeesuksen possu ihmeestä. Erään Israelilaisen kanavoijan mukaan paikalla on valtavat parantavat voimat, ja kun hän on ollut paikkaa tutkimassa, hän sai tietää, että paikalla on viidennen ulottuvuuden Lemurialainen kaupunki. Tässä ulottuvuudessa paikalla on kansallispuisto, jonka keskellä on kirkon, kylpylän ja luostarin rauniot.

Kun tämä Israelilainen kanavoija kävi paikalla mittaamassa energioita, hän huomasi että puiston keskellä, kahden penkin vieressä on valtava energia lähde. Kanavoija sai tietää että penkkien vieressä sijaitsee viidennessä ulottuvuudessa viisi parantavaa kristallia.

Seuraavana päivänä olin kursilla, istahdin penkille kristallien viereen ja kytkeydyin niihin. Valtava energia alkoi virtaamaan minussa ja yhdisti minut viidennen ulottuvuuden minän kanssa. Silloin näin että paikalla on todellakin valtava Lemurialainen kaupunki.

Kursin “Parantavat penkit”

Meditaation jälkeen ryhdyin turistiksi ja tutustuin paikan nähtävyyksiin. Muinaisessa Kirkossa ja Luostarin raunioissa oli koriste lattia, josta löysin tutun symbolin: Kolmen Liljan symboli, jota tulemme käyttämään geeniemme ohjelmoinnissa.

Kursin koristelattia, jossa kolme liljaa

Kultaisen Liljan symboli,
jonka Enkelit antoivat vuonna 2006

Pari päivä myöhemmin, kävin myös Rujm El Hirissa. Oli todella vaikea löytää sitä paikkaa, mutta kahden tunnin eksyilyn jälkeen löysimme sen. Sielläkin on mahtavat energiat, mutta ei niin voimakkaat kun kursilla. Tein sielläkin meditaation ja yhdistyin paikan energioihin.

Rujm el Hirissa (kuvan vasemassa reunassa näkyy kivikasan keskellä olevan huoneen tuuletus aukko)

 

Huone kivikasan keskellä

Viikkoa myöhemmin matkustin Kuolleelle Merelle, joka kutsun mielelläni heprean kielen nimellä: Suola meri.
Menin sinne Jaakobin kanssa, joka on parantaja, jolla on mahtavat voimat. Jaakob oli noin vuotta aikaisemmin käynyt Shasta vuorella, jossa hän käynnisti maapallon sisällä olevan ylösnousemusmoottorin. Moottorin avulla Mestarit kiihdyttävät meitä ajassa.

Suola meri on todella erikoinen, sen suolapitoisuus on niin suuri että voidaan katsoa sen oleva yksi iso suola kristalli. Meri sijaitse myös maailman alhaisimmassa paikassa, se on siis lähin paikka Äitimaan keskusta.

Matkan aikana, Jaakob alkoi kanavoimaan minulle tietoa. Hän kertoi että Enkelit ovat valmistaneet sitä paikkaa meille valmiiksi. Hän kertoi että tänään tulemme käynnistämään kristalli verkoston, jonka olen rakentanut ympäri maapalloa, monien elämien aikana. Hän sanoi että minun tulisi kytkeytyä itseni kaikissa ulottuvuuksissa kaikkina aikoina ja sitä kautta kytkeytyä koko kristalli verkostoon. Sitten kun olen yhteydessä koko verkostoon, hän kytkeytyy minuun ja ylösnousemusmoottoriin ja näin käynnistää kristalliverkoston.

Saavuimme paikalle ja aloimme kiivetä Suola meren lähellä sijaitsevalle Vuoristolle. Löysimme hylätyn temppeli raunion, josta tiesimme molemmat heti että tämä on se oikea paikka. Temppelin keskellä oli kivi ympyrä, johon istahdimme lyhyen Äitimaa seremonian jälkeen.

Tempeli rauniot Suolan meren lähellä

Kutsuimme Mestarit paikalle ja annoimme heille luvan tehdä kaikki tarvittava meidän kauttamme. Yhdistin kaikki ulottuvuuteni yhdeksi ja yhdistyin kristalli verkostoon. Jaakob yhdisti itsensä Ylösnousemusmoottoriin ja sitten hän yhdisti sen minuun ja minun kautta kristalli verkostoon. Näin miten hän varovaisesti käynnisti kristalli verkostoa pienellä virralla, jolloin ympäri maapalloa kristallit heräsivät ja alkoivat värähdellä yhdessä ja kristalliverkko muodostui maapallo ympärille. Näin miten verkoston virta kasvoi pikku hiljaan. Tiesin että verkko toimii täydellä teholla muutaman viikon jälkeen.

Jaakob ja minä

Meditaatio kesti vain noin viisi minuuttia. Sen jälkeen suuri helpotus valtasi minut. Tuli tunne että monen elämän projekti on vihdoin saanut päätöksensä ja nyt voidaan iloita hetki ja jatkaa eteenpäin uusiin projekteihin. Menimme sitten kellumaan hyvällä mielellä Suola mereen.

Kellumassa Suola meressa

Seuraavana päivänä Islannin tulivuori alkoi purkautumaan… 🙂

Kun palasin Suomeen olin pari viikkoa uuvuksissa, enkä oikein pystynyt tekemään mitään. Israelin matka vei kaikki voimaani. Sairastuin kahteen eri flunssaan: Israelilaiseen ja heti perään myös Suomalaiseen.

Suomessa sain tietä että Rujm el Hirin kivi ympyrät ovat järjestetty samalla geometrisella kuviolla kun Atlantiksen pääkaupunki oli rakennettu. Olen siis yhdistynyt Lemurian energioihin Kursilla, Atlantiksen energioihin Rujm el Hirissa ja sen jälkeen yhdistin ne molemmat ja käynnistin kristalliverkostoa. Kaikki tämä ei tietoisesti… 🙂

Kun voimani palasivat aloin taas auttamaan. Meditaatio ryhmäni kanssa, ankkuroitiin Jeesuksen energia tänne planeettaan ja kristalli verkostoon, joka toimi silloin jo melkein täydellä teholla.

Heti sen jälkeen kun Jeesuksen energia oli ankkuroitu, autettiin ankkuroimaan myös Maitreyan energioita tänne.

Seuraavalla meditaatio kerralla saimme tietää että Suomen eduskuntaan oli istutettu Virtuaalikristalli, kytkimme senkin kristalliverkostoon ja autoimme kaikkien ”pimeyden voimien” henget poistumaan Suomen eduskunnasta.
Samalla huomasimme että kaikkialla maailmassa oli istutettu virtuaalikristallit jokaisen maan parlamenttiin. Kytkimme ne kaikki kristalli verkostoon.

Seuraavaksi tutustuimme Kristalli kalloihin Raimon avulla. Kytkeydyimme Kristalli kalloihin, jolloin ne kanavoivat meille seuraavan meditaation, jossa voit käynnistää uinuvat DNA koodisi ja käynnistää Kristalli kehosi, Kultaisen Liljan symbolien avulla.

Kristallikehon aktivointi Kultaisen Liljan energian avulla

Istu mukavassa asennossa, hengitä syvään ja rauhoitu.
Mietiskele maapallon ytimessä olevaa kristallikallo energiaa. Anna sen energian yhdistyä oman energiasi kanssa. Anna kristallikallon energian yhdistyä sydän keskuksesi kanssa.

Kuvittele että keskellä rintakehääsi istutetaan kristallikallo. Mene rintakehäsi keskellä olevaan kristallikallon sisälle.
Tunne miten kristallikallon energia täyttää sinut kokonaan. Näe miten kristallikallon energia nousee päähäsi ja miten toinen kristallikallo ilmestyy pääsi sisälle.

Yhdistä itsesi alkuperäiseen Luojaan ja Äitimaahan valoputkella, niin että valoputkesi alkaa Luojasta, kulkee sinun sydänkeskuksen kautta ja päättyy Äitimaan sydämessä.

Lähetä rakkautta valoputkeasi pitkin Äitimaalle ja alkuperäiselle Luojalle. Tunne miten Äitimaa ja Luoja lähettävät sinulle niiden rakkausenergiaa takaisin. Nauti tästä rakkauden energiasta hetki.

Yhdistä Äitimaan ja Alkuperäisen Luojan rakkaudet oman rakkautesi kanssa.
Tästä yhdistyneestä rakkaudesta syntyy valopallo rinta kehäsi keskellä. Tunne miten valopallo laajenee niin että se täyttää sinut kokonaan sisältäpäin. Sen jälkeen valopallosi leviää myös ulkopuolellasi kunnes tunnet että olet kokonaan rakkauden pallon sisällä.
Nauti tästä energiasta hetki.

Tunne miten sydänkeskuksessasi oleva kristallikallon energia sulautuu yhteen sydänkeskuksen rakkauden energian kanssa ja sydänkeskuksesi ja kristallikallosi alkavat värähdellä samalla taajuudella.

Tunne miten kristallivärähtely leviää myös fyysiseen sydämeesi ja maksaasi. Tunne miten sydämesi ja maksasi alkavat värähdellä kristalli kallon värähtelyllä myöskin.

Keskisty takaisin rintakehäsi sisällä olevaan valopalloon, joka värähtelee samalla taajuudella kun kristalli kallosi. Tästä valopallosta kasvata kolmea kultaisen kristalli Liljan vartta ylöspäin päätäsi kohti. Liljojen varret kietoutuvat toisiensa ympärille, samalla kun ne kasvavat päätäsi kohti. Kun kristalli Liljojen varret saapuvat päähäsi, ensimmäinen niistä kasvaa päälaestasi ylös ja kultainen kristalli Lilja aukeaa.

Toinen kristalli lilja varsi kasvaa kolmannesta silmästäsi ulos ja toinen kristalli Lilja aukea.
Kolmas varsi kasvaa kolmannen silmän takaosasta ulos ja kolmas kristalli Lilja aukea.

Nyt kristalli Liljojen varret alkavat kasvaa kaikkialle vartalossasi. Käsiin, jalkoihin, keskivartaloon. Aina kun varret tulevat ihostasi läpi kristalli liljan kukat aukeavat. Olet pian kokonaan peitetty kristalli liljojen kukilla!
Nauti tästä energiasta hetki.

Nyt kun Kristalli Liljojen energia on kaikkialla sinun vartalossasi, olet geeni ohjelmointi tilassa ja voit ohjelmoida itsesi uudelleen.

Pyydä rinta kehäsi sisällä sijaisevasta kristalli kallosta siirtämään ”kristalli kehon aktivointi koodit” sinun fyysiseen sydämeen. Nämä koodit aktivoivat uinuvat kristalli osat DNA:ssasi. Ohjaa koodit kristalli kallostasi fyysiseen sydämeesi. Pyydä koodit monistamaan itsensä nopeasti niin että niistä tule yhtä paljon kuin vartalosi DNA ketjujen määrä. Tunne miten monistetut koodit syttyvät palamaan ja koodien tuli leviä suoniasi pitkin jokaiseen soluusi ja ohjelmoi niitä uudelleen.

Kun tunnet että tuli on levinnyt kaikkialle, tiedä että kristalli kehosi on nyt aktivoitu.

Pyydä nyt alkuperäistä Luojaa poistamaan kaikki ohjelmat geeneistäsi, jotka olevat ristiriidassa uuden kristallikehon ohjelman kanssa. Tunne miten ristiriidassa olevat ohjelmat/energiat poistuvat sinusta.

Onneksi olkoon! Olet nyt aktivoinut uinuvat kristalli koodit DNA:ssasi ja kristallikehosi on nyt aktivoitu.

Pääset kosketukseen uuden Kristallikehosi kanssa, keskittymällä pääsi sisällä olevaan kristallikalloon.

Jos teillä on kysyttävä, tai tarvitsette apua meditaation tai ylösnousemus prosessin kanssa, ottakaa yhteytä minuun, autan jos osaan. Jos meditaatio tuntuu vaikealta, tervetuloa DNA-ohjelmointi kurssille, jossa opetan laajempaa versio tästä meditaatiosta.

Valoa ja rakkautta, Arje Sakari Silander

Tämän tekstin Suomen kielen asua on korjannut Lauri Väisänen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *