Miten aktivoit ja ohjelmoit Merkaba valokehosi

Merkaba valokehosi on keinotekoinen geometrinen keho, jota voimme aktivoida haluttaessa. Markaba on galaksin muotoinen ja sen koko riippuu meidän maailmankaikkeuden käsityksestä. Jos pystymme käsittämään/tuntemaan koko maailmankaikkeuden, voimme myös suurentaa Merkabaamme niin että se sisältää koko maailmankaikkeuden.

Merkabamme edustaa tapaamme käsittää itsemme ja universumi. Näin käsityksemme rajoittavat Merkabaamme: jos uskomme että olemme ajasta riippumattomia, moniulotteisia olentoja, niin myös Merekabastamme tule samanlainen.
Koska olemme luojia, ja voimme luoda mitä haluamme meidän elämään – Merkabastamme tulee projektio meidän uskomuksesta Luomisvoimaamme.

Voimme ohjelmoida Merkabamme logiikan avulla, mutta silloin Merkabamme olisi rajoittunut meidän logiikkaan: Jos uskomme johonkin, mikä on loogista, niin Merkabamme pystyy sen luomaan. Jos uskomme että se ei ole loogista, niin Merkabamme ei myöskään pystyisi sitä tekemään.

Siksi on parempi ohjelmoida Merkabamme intuitiivisesti, feminiinistä luomisvoimaa käyttäen. Näin vältämme miespuolisen logiikan käyttöä, ja Merkabamme pystyy tekemään mitään vaan, riippumatta ajasta tai avaruudesta. Merkabastamme tulee työkalu, jolla voimme luoda itsellemme sitä elämää, jonka haluamme.

On monta eri tapaa ohjelmoida Merkabamme. Voimme käyttää kirjaimia, symboleita, visiota ja muita valon kielen ilmentymiä. (Valon kieli on kaikkien maapallon kielten alkuperä.) Nämä kaikki symboliset tavat ohjelmoida Merkabamme ovat kuitenkin sidottuja Mies logiikkaamme eikä niitä kannata käyttää, ellei osaa symboleita hyvin ja tiedä, mitkä energiat ovat jokaisen symbolin takana. (Sama pätee myös Reiki symboleihin – jos käytät Reikin symboleita parannustyössäsi, sidot parannustapahtuman loogisiin aivoihin. On parempi kytkeytyä Alkuperäiseen Luojaan ja antaa hänelle lupa parantaa kauttasi parhailla sopivilla energioilla, ilman minkäänlaista rajoitusta ja sidosta johonkin tiettyyn symboliin.)

Siksi myös Merkabasi toimii paremmin jos et rajoita sitä millään tavalla. Anna Merkaballesi visio, tai jotain muuta asiaa, jonka haluat luoda ja anna Merkabasi toteuttaa se asia tai visio Merkaban omalla tavalla, ilman ehtoja.
Kun esimerkiksi käsket Merkabaasi: “Tuo minulle rahaa, jota voisin…”, kerrot Merkaballesi että ainoastaan rahan avulla voi hankia tavaraa. Siirrät Merkaballesi myös kaikki uskomuksesi rahasta, kuten:

“Täytyy tehdä ahkerasti töitä tienataaksen rahaa”.
“Raha ei kasva puussa”.
“Minun onnistuminen mitataan siitä, miten paljon rahaa minulla on.”
Ja muilla vastaavilla rajoittavilla uskomuksilla, jotka olet saanut vanhemmiltasi tai muualta.

Merkaban aktivointi

Istu mukavassa asennossa ja kytkeydy nykyhetkeen.
Luo valon putki, joka alkaa Alkuperäisestä Luojasta, kulkee sydämesi kautta ja päättyy Äitimaan sydämeen.

Lähetä alkuperäiselle Luojalle ja Äitimaalle rakkautta sydämestäsi.
Tunne miten Luoja ja Äitimaa lähettävät sinulle rakkautta takaisin.
Yhdistä Luojan ja Äitimaan rakkaudet oman rakkautesi kanssa, rintakehäsi keskellä.
Pyydä kaikki kehosi keskittymään rintakehäsi sisällä olevaan rakkauteen.
Tästä rakkaudesta piirrä äärettömyyden kukka, juuri niin kun alhaalla näkyy.

Piirrä kukka niin että jokainen kukan teralehti alkaa rintakehässäsi olevasta rakkaudesta ja päättyy siihen.

Kun olet piirtänyt koko kukan – Merkabasi on käynnistynyt.

Merkaban ohjelmointi

On parasta ohjelmoida Merkabasi intuitiivisesti, keskittymällä siihen ja antamalla sille käskyjä/pyyntöjä.

Voisit esim. käskeä Merkabaasi näin:
“Rakas Merkabani, ole hyvä ja paranna minut.”
“Rakas Merkabani, Ole hyvä ja tasapainoita kaikki kehoni keskenään.”

Voit myös pyytää Merkabaasi tekemään kopiot itsestään ja käskeä kopioita:
“Rakas Merkabani, ole hyvä ja tee kopio itsestäsi, sijoita uusi kopio taloni ympärille, tasapainota talon ja sen ympäristön energiat, ja tuo ääretöntä runsautta ja rakkautta kaikille talon asukkaille, niin että heillä olisi aina kaikki mitä he tarvitsevat.”

Tai jos tykkäät mahtavammista jutuista:
“Rakas Merkabani, Olen hyvä ja tee valtava kopio itsestäsi, sijoita uusi kopio Maapallon ympärille, ja tuo harmoniaa ja parannusta koko planeetalle ja kaikille, jotka asuvat sen päällä/sisällä.”

Nämä kaikki kopiot ovat tietenkin edelleenkin yhteydessä sinuun, joten tulet tuntemaan kopioiden energiat koko ajan. Siksi en suosittele laitamaan Merkabaasi, tai sen kopiota, paikkoihin jossa on “paha” energia.

Voit myös ohjelmoida Merkabaasi itsesuojelun ja suodatuksen:
“Rakas Merkabani, Ole hyvä ja luo suojaava energiakupla minun ympärille, joka suodattaa kaikki energiat, ja päästää lävitse ainoastaan rakkauden energiaa.”

Voit myös yhdistyä paikkoihin Merkabasi avulla:
“Rakas Merkabani, ole hyvä ja yhdistä minut minun sisäiseen johdatukseen.”
“Rakas Merkabani, Ole hyvä ja yksinkertaista kaikki viestit jotka saan Sielultani, jotta voisin ymmärtää niitä hyvin.”

Tämä on yksi suosikkiohjelmistani:
“Rakas Merkabani, ole hyvä ja tuo minulle äärettömiä määriä rakkautta, valoa, onnea ja elämäniloa, niin että minulle on aina kaikki mitä tarvitsen.”

Voit myös yhdistää Merkabasi muiden ihmisten Merkaboiden kanssa ja näin luoda yksi yhdistynyt Merkaba, joka on paljon voimakkaampi.

Istukaa kaikki ympyrässä ja aktivoikaa jokainen oma Merkabanne. Kun kaikki Merkabat ovat käynnissä, yhdistäkää ne yhdeksi isoksi Merkabaksi. Toivokaa että niin tapahtuisi, niin se tapahtuu. Jos joku teistä ei yhdisty, voi olla että henkilöllä on joku sisäinen alitajuinen vastustus tähän. Pyytäkää kyseiseltä henkilöltä lupa hänen Merkaban yhdistämiseen muiden läsnä olevien Merkaboiden kanssa. Henkilön Merkaba yhdistyy kun se saa tietoisen luvan.

Kun Merkabat ovat yhdistyneet yhdeksi isoksi Merkabaksi, voitte antaa tälle yhdistyneelle Merkaballe yhdistyneen ohjelman kuten:
“Rakas yhdistynyt Merkamme, Ole hyvä ja puhdista koko Suomen maaperä ja meret sen ympärille. Ole hyvä ja keskity paikkoihin, jossa on matala värähtelytaso. Puhdista näiden paikkojen energiat ja nosta niiden värähtelytaso niin, että rauha, harmonia ja henkinen ja taloudellinen vauraus tulisi koko maahaan.”

Voitte myös kutsua Enkelit, Mestarit ja esimerkiksi delfiinit, liittymään teidän Merkabaan ja antaa niiden ohjata teidän yhdistyneen Merkabanne energiat parhaalla mahdollisella tavalla.

Kun Yhdistynyt Merkabanne on hoitanut tehtävänsä, pyytäkää se jakaantumaan takaisin henkilökohtaisiin Merkaboihin.

Jos uskot aikaan, niin Merkabasi on käynnissä 24-48 tuntia, siitä hetkestä jonka olet aktivoinut sen. Siksi on hyvä aktivoida ja ohjelmoida Merkabasi joka aamu.

Jos et usko aikaan, niin Merkabasi on aina ollut, on, ja tulee aina olemaan käynnissä…:)

Valoa ja rakkautta, Arje Sakari Silander

Lisäys (22.9.2011):
Oivalsin tänään että Merkabaamme voi laittaa myös vakio-ohjelman, joka auttaa meitä pysyä sydäntietoisuudessa:
Rakas moniulotteinen Merkabani, ole hyvä ja tasapainota kaikki osani keskenään ja auta minua pysymään sydän tietoisuudessa, tästä hetkestä eteenpäin.
Lähetä myös tästä hetkestä eteenpäin rakkautta kaikille eläville olennoille, joita tulen tapamaan, sekä kaikille paikoille joihin tulen menemään niin, että rakkaus on aina valmiiksi läsnä paikalla, sekä minun että muiden sydämissä tässä hetkessä, ja pysyn koko ajan rakkauden virrassa.
Auta minua myös poistamaan itsestäni kaikki mikä ei ole rakkautta, ja auta minua oppimaan rakastamaan ja hyväksymään itseni sellaisena kuin olen.
Aamen!

Tämänkin artikkelin Suomen kielen asua on korjannut Lauri Väisänen.

7 thoughts on “Miten aktivoit ja ohjelmoit Merkaba valokehosi

 1. Hei Sakari Silander ! Kiitos Merkaba opista ja aktivointi harjoituksesta . Olen kaivannut tällaista tietoa jo pitkään. Tämä on lahja jokaiselle henkisen tien kulkijalle saada tietoa miten käyttää lukemiaan oppeja.

  Enkelten suojaa sinulle . Kiitos ,Kiitos ,Kiitos

 2. Hei ja kiitos tästä opetuksesta. Keskityn harjoituksiin ja yritän tutkia mitä muutoksia saavutan terveyteni, ja ajattelun tasolla, koska yritän löytää polkuun suuntaa tällä tiellä. ♡♥

 3. Mielenkiintoista. Kaikissa muissa lähteissä Merkaba kuvataan Davidin tähteä muistuttavaksi kahdeksi päällekkäiseksi tetraedriksi.

  1. Merkava tarkoittaa hepreaksi vaunu, jolla ylösnoustaan. Eli vaunun avulla voidaan nousta ja puhua Jumalan kanssa. Raamatuun Hesekielin kirjassa, Merkava esitetään: https://www.jw.org/fi/kirjasto/raamattu/bi12/kirjat/hesekiel/1/
   Thothin tarotissa Merkava esitetään Hesekielin kirjan mukaan: https://www.reuel.name/chariot-thoth-tarot-sm/
   Mielestäni kuitenkin Merkava on meidän chakrajärjestelmä ja kun saamme sitä balansiin, siitä muodostuu moniuloteinen työkalu, jonka avulla voimme puhua sisäisen Jumalan kanssa. Suosittelen sinulle lukemaan Drunvalo Melkeizedekin kirjat: Elämän kukan salaisuudet 1 ja 2, ja myös Veli Martin Keitelin kirja: Väinämöisen puhuva puu. Niissä on aika paljon tietoa asiasta.

   1. Hei ja kiitos tästä. Jännä yhteensattuma, kun aikoinaan aloin 12 shakran meditaatioita tekemään, niin taroteista katsoin kullekin shakralle kortit, niin alin maatähti shakran kortti oli vaunut, ylin tähtiporttishakra kohtalonpyörä. Heti ajattelin, että todella loogista, täältä matka alkaa ja tuonne päätyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *