Kultaisen Liljan Meditaatio

Vuonna 2006 osallistuin pyhän geometrian kurssilla Ylöjärvellä. Matkalla kurssille, ystäväni kertoi minulle, että tulemme saamaan tämän kurssin aikana, jonkin hyvin tärkeän uuden symbolin. Ennen kurssia olen jutellut myös kurssin opettajan (Riitta) kanssa, joka on minun hyvä ystävä. Riitta kertoi minulle, että uusi symboli jonka saamme kurssilla, on nimeltään Shoshan. Shoshan (שושן) tarkoittaa Liljaa hepreaksi. Riitta ei osaa Heprea…

Pyhän geometrian kurssin aikana en kuitenkaan saanut tätä symbolia. Kotona, ennen kun menin nukkumaan, pyysin saada tämän symbolin unessa. Tuona yönä näin outoa unta, jossa soitin bassoa Faith no more bändin kanssa. Lavalla tapahtui sähkö oikosulku ja sähkön kipinät muodostivat symbolin.
Kultaisen Liljan symboli näytti tällaiselta (Riitan ja minun piirtämä kuva):

Muutaman päivän päästä näin uuden unen siitä, miten symbolia käytetään. Kokeilin sitä ja se toimi! Ystäväni Riitta kokeili myös symbolia meditaatiossa ja hänen kokemuksensa oli hieman erilainen kuin omani. Yhdistimme kokemuksemme ja kehitimme meditaation, jossa käytetään tätä symbolia.

Meditaatio käynnistää uutta energiatasoa vartalossa. Moneen vuoteen emme tienneet miten tätä symbolia käytetään, kunnes tapasin erään naisen Orgoniitti pajassa. Opetin naiselle käynnistämään Kultaista liljan energian ja hän kertoi että energia yhdisti hänet hänen geeneihinsä. Kokeilin erilaisia meditaatioita, kultaisen liljan energian kanssa, kunnes lopuksi pyysin Enkeleitä opettamaan minua miten energia käytetään. Enkeli Jechzakel (יחזקאל), jonka nimi tarkoitta Jumala vahvistaa, ”tuli” luokseni ja opetti minua miten liljan energia käytetään. Vuosia kului ja kehitin meditaatiota lisää omien ja ystävien kokemuksien avulla. Kultaisen Liljan symbolin avulla voimme yhdistyä oman (perheen) ja Ihmiskunnan geeniperimään. Voimme yhdistyä Aatamiin, Eevan ja Ihmiskunnan Siemen energiaan. Voimme myös ohjelmoida geenimme omalla tulevaisuuden visiolla!

Kultaisen Liljan Meditaatio – Lyhyt versio

Istu mieluisimmassa meditaatioasennossasi niin, että jalkasi eivät mene ristiin ja kätesi ovat kämmenpuoli ylöspäin sylissäsi. Laita kätesi ja sormesi ”Jeesus mudra” asentoon: peukalo ja nimetön yhteen (katso kuvaa).

Pidä muut sormet erillä toisistaan.
Rentouta kehosi ja hengitä hitaasti.
Pyydä Sieluasi yhdistämään sinut valoputkella Luojaan ja Äitimaahan, niin että putki alkaa Luojalta, kulkee sinun kauttasi ja menee Äitimaan ytimeen.

Keskity sydämeesi ja tunne rakkautta kaikkia ja kaikkea kohtaan.

Lähetä rakkautta Luojalle, Äitimaalle ja koko ihmiskunnalle. Jos inhoat jotakin ihmistä, lähetä hänellekin rakkautta sydämestäsi.
Tunne miten Luoja ja Äitimaa lähettävät sinulle rakkautensa takaisin.
Yhdistä sydämessäsi Luojan, oman ja Äitimaan rakkaudet yhdeksi rakkaudeksi.
Täytä itsesi tällä yhdistetyllä rakkaudella. Laita rakkautta virtamaan, joka ikiseen paikkaan sinun kehossasi.
Kun sisäpuolesi on rakkautta täynnä, hengitä rakkautta niin että olet ympäröity rakkaudella.
Kun rakkaus on sisälläsi ja ulkopuolellasi, kasvata kultaista rakkauden palloa, keskellä rintakehäsi.
Tästä rakkauden pallosta, kasvata kolme kultaista Liljan vartta.
Liljan varret kiertytyvät toistensa ympärille ja kasvavat ylöspäin päätä kohtia.
Ensimmäinen Lilja, kasvaa pääsi läpi, kruunuchakraan, jossa sen terälehdet aukeavat.
Toinen liljoista kasvaa kolmanteen silmään, jossa sen terälehdet aukeavat.
Kolmas liljoista kasvaa pääsi takapuolelle, jossa senkin terälehdet aukeavat.

Tunne, miten nämä terälehdet vastaanottavat rakkauden energiaa Jumalalta.
Tämä rakkauden energia virtaa sydänkeskukseesi, tehden sen vahvemmaksi ja rakkauden täyttämäksi.

Kasvata nyt sydänkeskuksestasi liljoja joka puolelle kehoasi: silmiisi, nenääsi, suuhusi, korviisi, niskaasi, käsivarsiin ja kyynärpäihin, vatsaasi ja jalkoihisi – aivan kaikkialle. Joka kerta kun liljat tavoittavat ihosi, kuvittele miten niiden terälehtien aukeavan.
Kuvittele itsesi kukkien peittämäksi!
Nauti olostasi!

Keskity takaisin Liljan energiaan, Luo mielessäsi visio, jossa Ihmiskunta on kaunis ja täydellinen. Näe miten Äitimaa on myös kaunis ja täydellinen. Näe miten ihmiskunta elää Äitimaan kanssa täydellisessä harmoniassa. Pyydä geeneiltäsi tehdä tästä visiosta totta sinun kohdalla.

Kun riittävän monella meistä on tämä sama visio – se toteutuu kaikkialla!

Muista lopuksi kiittämään Luoja, Äitimaa, vanhempasi ja itsesi kaikesta, josta olet saanut joo ja kaikista tulevista asioista, jonka tulet saamaan.

Meditaation jälkeen voisit hiljentyä joka päivä 15 minuutiksi ja meditoida. Lopettaa ajattelun hetkeksi ja vaan olla vastaanottavassa tilassa, jossa hyväksyt kaiken. Nämä päivittäiset hyväksymisen varttitunnit, jolloin olet vastaanottavassa tilassa antavat maailmankaikkeudelle mahdollisuus antamaan sinulle kaiken mitä haluat elämääsi

Jos teillä on kysyttävä, tai tarvitsette apua meditaation tai ylösnousemus prosessin kanssa, ottakaa yhteytä minuun, autan jos osaan. Jos meditaatio tuntuu vaikealta, tervetuloa DNA-ohjelmointi kurssille, jossa opetan laajempaa versio tästä meditaatiosta.

Toivon, että tämä meditaatio tuo valoa ja rakkautta elämääsi!

Terveisin, Arje Sakari Silander

2 thoughts on “Kultaisen Liljan Meditaatio

  1. Kultaisen Liljan meditaatio kiteyttää kaiken sen mikä on ollut oma hiljainen toivomukseni ja jota en ole noin suuremmoisella tavalla osanut ilmentää.Kiitos Teille Kaikille Kultaisen Meditaation kehittämisestä,joka ei ole vaikea siihen voi kuka tahansa helposti yhdistyä. Vielä kerran kaunis kiitos kaikkien puolesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *