Maiden ja vesien puhdistus laulamalla ja valoverkolla

Olin, ystävieni kanssa, orgoniitti pajalla, jossa valmistimme orgoniitti- vedenpuhdistuslaiteita. Meidän suunnitelma oli valmista laitteet ja sitten upottaa ne strategisin kohteisiin itämerellä.

Kun pidimme tauko laitteiden valmistuksesta, yksi meistä sanoi: “On pakko olla helpompaa keino puhdistaa meret, kuin heittää lisää tavara niihin”. Mieleeni tuli siskoni kertoma tarina, jossa valo olento vei hänet rannalle ja opetti hänet puhdistamaan meren, valoverkon avulla. Siskoni sai Äitimaalta valoverkon, jota he upottivat meren. Kun siskoni nosti verkkoa merestä se oli täynnä ”musta roska”. Siskoni tyhjensi roskat rannalle ja laittoi valoverkon taas merelle. Muutamien kymmenten toistojen jälkeen, sisko näki kuinka valovalas ja valodelfiinit hyppäsivät meren ja leikkivät. Siskoni sitä poltti rannalla oleva roskakasa tulitikulla. Kerroin siskoni kokemuksista kaikille ja he innostuivat siitä tarinasta.

Seuraavana päivänä juttelin siskoni kanssa ja hän kertoi että olen unohtanut kertoa, Orgoniitti ihmisille, tärkeä yksityiskohta tarinasta: Siskoni ohjasi puhdistava valoverkkoa ÄÄNELLÄ. Pyysin sitten siskolta opettaa miten sitä tehdään. Siskoni sanoi että hän ei tiedä. Hän osasi tehdä sitä visiossa, mutta ei oikeassa elämässä.

Menin sitten Viikin luonnonsuojelualueelle ja istahdin penkillä, joka lähellä merta ja päätin kokeilla puhdista sitä.

Kytkin minun juuri chakra maapallon ytimen valoputkella ja pyysin henkioppaaltani, joka on maa henki, opettamaan minua puhdistamaan meren laululla. Koska henkioppaani on Maahenki, hän kutsui minun avukseen hänen siskonsa, joka on Vesihenki.
Annoin Vesihengille ottaa energiakenttäni haltuun ja muuttaa sitä nais-, yin- energiaksi.

Pyysin Äitimaata auttaman minua puhdistamaan meren ja heti tunsin miten maapallon ytimestä nousee kultainen energia, aikaisemmin luomani valoputkea pitkin. Kultaista energiaa nousi chakrojeni läpi (juuri, seksi, kolmas, sydän, kurkku) ja tuli ulos suustani. kun energia tuli suustani ulos, se muuttui valtavaksi valo verkoksi, joka sitten laskeutui koko meren pinnalle.

Kysyin vesihengeltä: “ja mitä nyt tehdään?”
Vesihenki vastasi: “Hengitä sisään.”
Hengitin.

Kun hengitin sisään, suustani tuleva valoverkko upposi veteen ja laskeutui meren pohjalle.

Keräsin rakkauden tunteet sydämeeni ja lauloin:
“OOOOOOOOOoooooooh”, rakkaudella.
Suustani tuleva valoverkko rupesi värähtelemään rakkaudella, ja nousemaan ylöspäin. Kun suustani tuleva verkko oli veden yläpuolella, käänsin sitä mielessäni, ja tyhjensin mustat ”roskat” siitä pois, rannalle.

Toistin sama prosessi uudelleen ja uudelleen, kunnes tunsin että meri on puhdas ja näin valodelfiinit nauramassa.

Sytytin “tulitikun” ja poltin keräämäni musta roskakasa.

Kun lähdin kotiin kävelemään, viisi maahenkeä tuli kiitämään minua.

Oli aika huikea tunne! Olen oppinut parantamaan äänellä.

Joen ja Maan puhdistus laululla

Seuraavana päivänä päätin kokeilla puhdistamaan Vantaanjoen. Kun olin kävelemässä jokea päin, Maahengen tuli luokseni ja pyysi että puhdistaisin myös kotini lähellä oleva työmaa, jossa ennen sijaitsi Helsingin ampumarata.
Lupasin puhdista sitä ja jatkoin matka kohti jokea. Istahdin joen rannalla ja annoin aurinko säteille lämmittää ihoani.

Yhdistin juuri-chakrani valoputkella, maapallo ytimen ja pyysin Äitimaata auttamaan minua puhdistamaan Vantaan jokea. Taas tunsin miten kultaista energia nouse Maapallon ytimestä, chakrojeni läpi, ja tule ulos suustani. Kun energia tuli ulos suustani se laskeutui KOKO Vantaan joen yllä.

Hengitin sisään ja verkko laskeutui Joen pohjaan. Keräsin rakkautta, kaikkea kohti, ja lauloin:
”OOOOOooooooooooooooooh”. Verkko värähteli rakkaudella ja nousi ulos. Kun verkko oli veden yläpuolella, käänsin sitä ja tyhjensin rannalla.

Toistin tätä prosessia uudelleen ja uudelleen kunnes tunsit miten vedet ”hymyilevät” minulle. Tiesin että joki on nyt puhdas. Sytytin tulitikun, mielessäni, ja poltin keräämäni roskakasa.

Menin Viikin Jyrkänteelle ja annoin yhdelle valo olennolle ohjaamaan minut voimapaikkaan, josta oli hyvä puhdista koko Viikin Jyrkänteen alueen.

Pyysin taas Äitimaalta apua ja tunsin miten kultaista energia nousee maapallon ytimestä, tule suustani ulos ja muuttui valtavaksi energiaverkoksi, joka peittasi koko Viikin Jyrkänteen alue..

Hengitin sisään ja suustani lähtevä valoverkko laskeutui maan sisään, noin 50 metriin syvyyteen. Lauloin: ”OOOOOOOOooooooooooooooh”, rakkaudella ja verkko rupesi värähtelemään ja nousemaan.

Kun verkko oli maan yläpuolella, tyhjensin sitä yhteen kohtaan.

Toistin prosessi kunnes laululihakseni oli liian väsynyt, enkä pystynyt enää jatkamaan. Sytytin ”tulitikun” ja poltin keräämäni roskakasan. Tällä kerta palo kesti todella kauan ja kun roskakasa ”hävisi”, näin että sen alla on musta kuilu, joka jatkui Äitimaan syvyyksiin. Liekit jatkoivat matkansa kuilun sisään ja polttivat kuilun sisällä oleva musta materiaalia. Tunsin että kuilu on kuin avo- ja kipeä haava Äitimaassa. Onneksi liekit puhdistivat musta kuilua ja kun näin kuilun pohjassa kultaista/hopeasta materiaalia, tiesin että haava on nyt puhdistettu ja Äitimaa pääse parantamaan sitä paikka itse. Kiitin Äitimaa avusta ja lähdin kotiin.

Seuraavana päivänä menin taas Viikin Jyrkännelle ja viimeistelin edellisen päivän aloittamani puhdistus prosessi.

Siitä lähtien olen puhdistanut maat kilometrin säteellä minun kotona: Viikin-mäki, Oulunkylä, Viikki, Pihlajisto, Pihlajanmäki, Herttoniemi, Itäkeskus, Arabian ranta ja Marjaniemi. Nyt puhdistan lisää alueita laajemmalla säteellä Helsingissä. Seuraavaksi vuorossa on kai Malmi ja Itä Helsinki. Olen lisäksi puhdistanut Itä meren ja huomasin että pari viikkoa sen jälkeen kun puhdistin Itämerta, Helsingissä oli aurinkoista säätä. Sen jälkeen oli taas pilvistä, eli luulen että Itä meren pitäisi puhdistaa kahden viikon väliin, koska niin monta maata heittävät roskansa siihen.

Maiden/Vesien Puhdistusmeditaatio:

Menetelmä mene näin.
Luo pyhän paikan, jossa voit työskennellä rauhassa.
Istu tai seiso ja keskittyy hengittämisen kunnes olet meditatiivisessa tilassa.
Yhdistä itseesi, valoputkella aurinkoon ja maapallon ytimeen. Eli, valoputki alkaa auringosta, kytkeytyy sinun kruunu chakraan, kulkee vartalosi läpi, lähtee pois Juuri chakrasta ja päättyy maapallon ytimessä. Tarkista että se on kiinnitetty hyvin molemmista päistä.
Kerro Äitimaalle mikä alue haluat puhdistaa ja pyydä häneltä apua. Voit myös kysyä Äitimaalta mikä alue täyttyy puhdistaa; hän kertoo sinulle jos vaan kysyt.
Tunne miten kultainen energia nouse Maapallon ytimestä, valoputkea pitkin ja tule ulos sinun suusta. Kun Energia tule ulos sinun suusta, näe miten se muuttuu valoverkoksi ja laskeutuu sen alueen päälle, joka olet puhdistamassa.
Täyttää sydämesi rakkaudella kaikkea kohti ja hengittää sisään. Tunne miten verkko laskeutuu meren tai maan syvyyksiin.
Laulaa rakkauden tunteella: ”AAAAAAAAAAAAaaaaaaaaah.” Tunne miten koko verkko värähtele rakkaudella ja nouse ulos. Voit myös kysyä Äitimaalta mikä laulu sinun tulisi laulaa jota alue puhdistuisi.
Kun suustasi lähtevä verkko on veden (tai maan) yläpuolella, ”käännä” sen ylösalaisin mielessäsi ja tyhjennä sen ”roskasta” johonkin kohtaan, ei liian lähellä sinua.
Hengitä taas sisään ja tunne miten verkko laskeutuu taas veden/maan syvyyksiin.
Tunne rakkaus sydämessä ja laulaa taas: ”AAAAAAAAaaaaaaaaaaaah.”
Tyhjennä verkko taas samaan kohtaan.

Jatkaa laulamista kunnes tunnet että koko alue, jonka olet puhdistamassa, värähtele rakkaudella.
Kerro Äitimaalle että olet lopettamassa. Näe miten valoverkko muuttuu energia madoksi. Energia madon päässä on tulitikun tai soihdun. Sytyttää tulitikun tai soihdun ja polttaa ”roskakasa”, jonka olet kerännyt. Älä mene mihinkään kunnes ”näet” tai tunnet että roskat ovat kokonaan hävinneet ja paikka, jossa roskat olivat, on kultainen tai hopeainen. Joskus tuli jatkuu maanalleen, seuraa sen palamista myös maan sisällä, kunnes näet tai tunnet että kaikki musta materiaali on palannut pois.
Kiittää Äitimaa ja itseäsi hyvästä työstä… 🙂

Toivottavasti tämä tarina innostaa teidät puhdistamaan oma kotialueesi ja sen lähellä oleva vesilähteet. Sinä ja perheesi voitte paremmin sen jälkeen ja myös sää muuttuu paremmaksi kotoasi lähellä. Aurinko paistaa useammin ja on ilmasto on tyynempi.

Valoa ja rakkautta teille kaikille, Arje Sakari Silander

One thought on “Maiden ja vesien puhdistus laulamalla ja valoverkolla

  1. Uskon että tuo toimii, jos riittävän moni osaa tuon maan ja veden puhdistuksen. Pyydän teitä menkää ja puhdistakaa Talvivaaran alueet. Siellä maa ja vedet itkevät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *