Ohjatun Kultaisen Liljan meditaatio CD on julkaistu

Kolmen vuoden työt ovat vihdoin saaneet päätöksensä kun olen julkaisut minun ensimmäisen ohjatun meditaatio CD:ni. CD sisältää lähes kaikki asiat, mitä tiedän DNA-ohjelmoinnista.

CD:n kehitys alkoi noin pari vuotta sitten kun aloin miettiä miten voisin järjestää DNA-ohjelmointiin liittyvän materiaalin yhdeksi kokonaisuudeksi. Kun järjestys oli selvä kirjoitin käsikirjoituksen ja otin yhteyttä säveltäjään, ystäväni Juke Eräkankaaseen, joka lupautui säveltämään meditaatiolle tausta musiikkia. Jukella on erityiskyky – hän pystyy muuttamaan tajunnanvirtaa musiikiksi.

Tässä vaiheessa käsikirjoitukseen on tullut hieman muutoksia, kun olen oppinut lisää itsestäni ja maailmankaikkeudesta, niin kirjoitin käsikirjoituksen uudelleen, nauhoitin sen ja annoin lopullisen version Jukelle, joka teki puheelle uutta tausta musiikkia.

Pitkään miksauskauden jälkeen CD valmistui. Ystäväni Ville Salonen teki grafiikat CD:lle ja koko materiaali lähetettiin suomalaisen CD tehtaan painettavaksi.

Idea CD:n takana on se että jokainen kuuntelija voi oppia omalla nopeudella kaikki mitä olen itse oppinut ohjaukseltani Monen vuoden aikana. Näin säästän kuuntelijalle paljon aika ja vaivaa. CD on jaettu osiin, niin että voimme käydä prosessit omalla nopeudella ja pitää paussia prosessien välissä.

Ensimmäisessä osassa luodaan turvallinen työskentely ympäristö kytkeytymällä omaan sisäiseen valoon ja luomalla tästä sisäisestä valosta suoja kupla ympärillemme.

Toisessa osassa käynnistetään Kultaisen Liljan energia meissä ja siirrytään geeni ohjelmointi tilaan. Tähän tarkoitukseen käytetään kultaisen Liljan symbolia, jonka sain Enkeleiltä vuonna 2006.

Kolmannessa osassa ohjelmoidaan DNA:mme uudelleen yleispätevillä asioille kuten kokonaisvaltainen terveys ja loputon runsaus. Osan lopussa on varattu aika, joten jokainen kuuntelija voi luoda oman vision omasta halutusta tulevaisuudesta ja ohjelmoida sitä visiota omaan DNA:han. Osan lopussa poistetaan DNA:sta kaikki ohjelmat, jotka ovat ristiriidassa uuden ohjelman kanssa; Poistetaan tavallaan esteet uuden ohjelma tieltä. Suosittelen että luot oman visio haluamastasi tulevaisuudesta, ennen kuin aloitat CD:n kuuntelua.

Neljännessä osassa valaistaan meidän geneettiset juuret ja huomataan että meillä on kolmet juuret, jotka yhdistävät meitä Aatamiin, Eevaan ja ihmiskunnan siemeneen, joka on Luojan suunnitelma koko ihmiskunnan kehitykselle.

Viidennessä osassa tutustutaan näihin kolmiin geneettisiin juuriin, jotka kasvatimme edellisessä osassa. Tutustumme meidän feminiinisiin geneettisiin juuriin, jotka ulottuvat Eevalle asti ja puhdistetaan ne. Kommunikoidaan oman äidin kanssa ja puhdistetaan meidän ja hänen välillä oleva karma. Sama prosessi käydään myös maskuliinisten juurien kanssa: Tutustutaan niihin ja puhdistetaan ne ja käydään saman anteeksi annon prosessin oman isän kanssa. Myös kolmas juuremme puhdistetaan ja tutustutaan luojaan, ihmiskunnalle, luomaan suunnitelmaan.

Kuudennessa osassa puhdistetaan meidän fyysinen keho oman isän ja äidin rajoitteista ja energioista. Tarkistetaan mitkä meidän käyttäytymistavoista on lähtöisiin meistä itsestään ja mitkä olemme oppineet omilta vanhemmilta. Monet vanhemmilta opitut käyttäytymismallit vaan rajoittavat meitä ja estävät meitä olemasta sitä mitä oikeasti olemme.

Seitsemännessä osassa löydetään sisäisen lapsemme ja tuodaan hänet meidän sydämeen. Sisäinen lapsi on verrattavissa alitajuntaamme. Se on se lapsi meissä, joka alitajuntaisesti ohjaa meidän käyttäytymistä tietyissä tilanteissa. Kun olemme löytäneet sisäisen lapsemme, tuodaan hänet omaan sydämeen, jossa hän voi oleskella turvallisessa ympäristössä, sisäisen Luojan valossa. Siellä hänet myös parannetaan ja luodaan hänestä oman sisäinen enkelin. Jos sisäisen lapsemme ei ole turvassa, koko elämämme värjäytyy pelolla. Kun löysin sisäisen lapseni koin suurta helpotusta, ihan kuin suurta painoa poistui hartioiltani ja pystyin olemaan rauhallisempi.

Kahdeksannessa osassa kasvatetaan Enkelisiipemme, jotka ulottuvat ulottuvuuksien ja aikojen halki. Siipien avulla synkronoimme kaikki ulottuvuutemme yhdeksi ja voidaan tuoda korkeavärähteistä energiaa tulevalta valaistuneelta itseltämme. Tämä energia auttaa meitä nostamaan värähtelytaajuuttamme korkeammaksi, jolloin saamme yhteyttä meidän korkeimpiin osiin helpommin.

Yhdeksännessä osassa yhdistetään meidän viidet korkeammat energiakeskukset meidän seitsemiin matalimpiin energiakeskuksiin. Jokaisella meillä on tavallisten seitsemän energiakeskuksen lisäksi myös viidet korkeat energiakeskukset. Nämä kaksi järjestelmää on erotettu sisäisellä merellä, sisäisellä avaruudella. Mooses on halkaissut tämän sisäinen meren ja Jeesus on kävellyt sen pinnalla. Myös meidän tulisi tehdä sama: halkaista sisäinen meremme ja luoda yhteyttä korkeimpiin energiakeskuksiin. Kun yhteys on luotu voimme myös kävellä oman sisäinen meren pinnalla niin kuin Jeesus teki.

Kymmenennessä, viimeisessä, osassa aktivoidaan henkilökohtaisen pyhän Graalin maljamme ja parannetaan itsemme ja maailmamme pyhän hengen energian avulla. Lopuksi vielä kanavoidaan tämä parantava energia myös Äitimaalle ja ihmiskunnalle. Kun annamme muille, saadaan myös itsellemme… 🙂

CD toimii hyvin kokonaisuudessa ja se virtaa luontevasti aiheesta toiseen. Suosittelen kuitenkin että laitat CD:n paussille, jos tuntuu siltä että CD:ssa siirrytään seuraavan osaan ja olet itse prosessoimassa edellistä osaa. Jokainen meistä on erilainen ja näin itsetyöskentelyajat vaihtelevat ihmisestä toiseen. Kun tunnet että olet käynyt prosessisi läpi, jatka seuraavaan aiheeseen.

Suosittelen myös että varaat itsellesi riittävästi aikaa CD:n kanssa työskentelyyn. Voisit laittaa puhelimet kiinni ja kertoa muille että sinua ei saa tulla häiritä.

CD on suunniteltu niin että voit käyttää sitä erilaisiin tarkoituksiin.

 • Jos haluat vaan kytkeytyä omaan sisäiseen valoon – kuuntele osa 1.
 • Jos haluat ohjelmoida geenisi uudelleen – kuuntele osat 1,2 ja 3.
 • Jos haluat parantaa itsesi, pyhän hengen avulla – Kuuntele osat 1,2,4,8 ja 10

Näin voit luoda oman meditaatio ohjelman, oman tarpeesi mukaan.

Jos tarvitset lisää ohjausta niin tervetuloa DNA-ohjelmointi kurssilleni. Kurssin osallistujat saavat tämän CD:n kurssin muun materiaalin kanssa.

Lopuksi haluan kiittää ystäviäni Lauri Väisästä ja Lea Asplundia, jotka auttoivat kehittämään tätä meditaatiota ja antoivat hyviä kommentteja meditaation erivaiheista. Lauri on myös korjannut CD:n suomenkieltä. Haluan kiittää myös Riitta-Marja Gauffinia, joka on myös antanut paljon vihjeitä ja apua CD:n kehitys työssä. Kiitän myös Shirley Hallel Gutman, joka auttoi DNA-ohjelmointi tekniikan kanssa. Kiitoksia Pia Päivärinnalle, joka auttoi viimeistelemään käsikirjoituksen ja lopuksi suuret suuret kiitokset Juke Eräkankaalle, joka joutui säveltämään CD:n musiikin kahteen kertaan…  Ilman näiden ja muiden ihanien ihmisten tukea ja apua, ja ilman saamaani ohjausta tämä CD ei olisi koskaan valmistunut.

Kiitoksia teille kaikille, Arje Sakari Silander

One thought on “Ohjatun Kultaisen Liljan meditaatio CD on julkaistu

 1. Hei, Arje!

  Kiitos yllätyksestä, ihmeestä!

  Kultaisen liljan meditaatio tuli minulle numerologisestikin oikeana päivänä (6), Ohjausta Valkoiselta veljeskunnalta ja niin nopeasti.

  Minun piti kuunnella koko levy perjantaina, tälläkin tarkoituksensa. Ajattelin että teen osittan, mutta ohjaus oli että kokonaan yhtäjaksoisesti.
  Olin menossa Hiljaisen valohoidon jatkokurssille lauantaina.

  Minut puhdistettiin vanhoista painolasteista, omista pintymistä, irtaantuminen vanhempien luomista rajoista, puhdistumista karmasta ja eheytymistä. Tunsin jopa solutason muutoksen.
  Levyn kuuntelun jälkeen oloni keveni huomattavasti, tunsin että jotain oli puhdistunut pois ja minun OMA VALO pääsi loistamaan. Tunsin jonkin aikaa ihan fyysisesti värinää, värähtelyä kehossani ja jäsenissä. Ilo nousi pintaa ja ihan kuin huolet olisivat hävinneet jonnekin. Rakkaus itseäni ja kaikkia kohtaan avautui kuin kukka.

  Olen tätä henkistä polkua tehnytkin todella pitkän matkan kaikenlaisin keinoin, itseopiskeluin, oppaiden ohjauksessa, opettajien ohjauksessa ja eteeni tuotujen ihmisten ja tilanteiden muodossa. Näin tämäkin meditaatio valmisti tulevaan.

  Sydämellinen kiitos tästä meditaatiolevystä, jonka jaat meille kaikille!

  Rakkautta, valoa ja iloa!

  T:Tuula

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *