DNA-ohjelmointi kurssi 22.10.2011 –tee unelmastasi totta Ilomantsissa


DNA:mme toimii kuin yhdyskäytävä, joka yhdistää kaikki kehomme ja ulottuvuutemme yhdeksi. DNA:mme avulla visiot siirtyvät korkeista osistamme meidän fyysiseen kehoon ja näin korkeat itsemme voivat kokea myös fyysiset kokemukset.
DNA:mme sisältää siis ei ainoastaan fyysiset ominaisuudet, vaan myös henkiset taidot ja muistoja. Siksi, jos haluamme oppia luomaan tietoisesti oma elämämme, paras työkalu tähän on oppia ohjelmoimaan oma DNA:mme halutulla tavalla, joka ei ole ristiriidassa Korkean Itsemme suunnitelmien kanssa.

Olemme luoneet Kyllikki Kakkosen kanssa yhdessä kokonaisuuden, jossa opit luomaan itsellesi uutta elämää ja poistamaan monet sisäiset häiriötekijät, jotta uudelle elämänvisiollesi olisi hyvä mahdollisuus toteutua.

Ensin luodaan yhdessä vahva visio, joka sisältä kaikki tarpeesi: henkiset, mentaaliset, emotionaaliset, fyysiset ja elämänlaatu-tavoitteet.
Kun visiosi on valmis, opit ohjelmoimaan sen omaan DNA:han ja kaikkiin kehoihisi. Uuden ohjelman laittamisen jälkeen poistetaan DNA:sta kaikki ohjelmat ja energiat, jotka ovat ristiriidassa tämän uuden visiosi kanssa. Näin sinun alitajuntaasi ei jää vastustusta, joka estä visiosi toteuttamista.

Sama visio siirretään myös kristalliisi. Kristallisi auttaa sinua pitämään sitten visiosi vahvasti hengissä, huonojen päivien ylitse – Kristallisi auttaa sinua varmistamaan, että visiostasi tulee todellisuus.

Opit myös päivittämään visiosi ja opit päivittämään kristallin sisällä oleva vision, jolloin voit tulevaisuudessa kehittää elämän visiotasi vieläkin parempaan suuntaan, jos siltä tuntuu… 🙂

Monet meistä eivät uskalla toteuttaa unelmansa, koska meidän vanhempamme ovat opettaneet meille, että se ei ole mahdollista. ”Luulot on otettu pois” lapsuudessa.
Siksi tehdään myös yhteismeditaatio, jossa poistamme energiajärjestelmästämme vanhempiemme negatiiviset energiat ja rajoittavat toimintatavat.
Näin uskallamme toteuttaa itseämme paremmin, kun vanhempiemme rajoitteet ovat poissa.

Monet meistä eivät myös tiedä, missä sisäisen Luojan valomme sijaitsee.
Siksi teemme yhdessä löytöretken itsemme, löydämme sisäisen Luojan valomme ja opimme kokemaan oikean olemuksemme energiat.
Jos sallitte, löydän myös oikean olemuksenne nimen: ns. Enkeli nimenne.
Enkelin nimen avulla voimme luoda yhteyden oikeaan olemuksemme, jolloin toteutamme korkean itsemme suunnitelman tälle elämälle.

Sisäinen lapsemme jää usein jumiin pelottavan olotilaan, esim. lapsuuden trauman takia. Kun sisäinen lapsemme on pelon tilassa, meidän koko elämä värjäytyy tällä pelolla, jolloin emme uskalla toteuttaa unelmamme.
Siksi Siellä sisäinen lapsemme voi olla turvassa. Kun teemme myös yhdessä meditatiivista matkaa, löydämme sisäisen lapsemme ja tuomme hänet Sisäisen Luojan valomme keskelle. sisäinen lapsemme on turvassa, on helpompaa toteuttaa unelmamme.

Autan myös poistamaan emotionaaliset ja mentaaliset tukokset, jos sellaisia tulee vastaan meditaation aikana.

Tervetuloa kurssille oppimaan, miten voit tehdä unelmastasi totta… 🙂

Ystävälliset terveiset, Arje Sakari Silander

Seuraavana päivänä (23.10.2011) pidetään myös Merkaba Kristalli laitteen valmistus työpajan.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *