Sielupalojen palautusta

Kävin kerran shamaani ystäväni Patrick Fordellin hoidossa ja hän opetti minulle miten voin palauttaa sielupaloja takaisin itseeni. Rupesin näkemään sielupaloja omassa ja myös muiden ihmisten auroissa. Sielupaloja, jotka olivat ”irtonaisia” pääsielusta (katso kuva). Paloja, jotka jäivät jumiin johonkin tilaan tai tunteeseen, jota ihmiset eivät pystyneet hyväksymään tai käsittelemään.
Rupesin sitten itse auttamaan muita ihmisiä palauttamaan omia sielupalojaan. Tässä esimerkki miten sielun pirstoutuminen voi tapahtua:
Sanotaan vaikka, että lapsuuden aikana olet kokenut jotain traumaattista: Esim. näit miten isäsi hakkaa siskosi tai veljesi. Koska olit niin pieni, niin et osannut käsitellä sen hetkisiä tunteitasi. Pelkäsit myös, että isäsi hakkaa sinut jos tekisit jotain. Pelkäsit jopa, että isäsi tappaa sinut tai siskosi. Koit kuoleman kauhua ja koska tunne oli niin voimakas, menit piiloon itseesi. Eli sielupalasi meni piiloon itseltään. Näin osa sinua jäi kuolemaan kauhun tilaan. Nyt kun olet aikuinen voit ottaa yhteyttä siihen piilossa olevaan osaasi ja palauttaa sen takaisin fyysiseen kehoosi. Jotta sielupalasi suostuisi palaamaan, sinun tulisi ensin luoda turvallinen paikka itsellesi, johon sielupalasi voi palata. Tämä paikka on tietenkin sydämessäsi. Nyt voit sallia sydämellesi luoda yhteyden siihen sielupalaan ja ohjata se sisäänsä. Kun sielupalasi on sydämessäsi, voisit sallia sen yhdistyä muuhun sieluusi eli antaa sielusi eheyttää itse itsensä. Lopuksi sielupalasi tulisi sallia yhdistyä myös kaikkiin kehoihisi: fyysiseen, emotionaaliseen, mentaaliseen ja eetteriseen. Kun sielupalasi yhdistyy takaisin tunnekehoosi, kauhun tunnetta voi palata sinuun. Olet onneksi nyt kuitenkin aikuinen ja pystyt käsittelemään tätä tunneta älyllisellä tasolla ilman pakenemista. Hengität vaan rauhassa, kunnes tunne menee ohi.

Onneksi olkoon! Olet palauttanut sielupalasi takaisin!

mies jolla irtonainen sielupala aurassa kaulan alueellakuvassa: Mies jolla irtonainen sielupala aurassa kaulan alueella.

Sielupalojen palautusta entisestä elämästä

Toinen vaihtoehto on, että sielupalasi meni piiloon entisen elämäsi aikana. Silloin on kysymys omien voimien ottamisesta takaisin käyttöön, sielupalan palauttamisen yhteydessä.

Annan esimerkin omasta elämästäni: Olen ollut sotilas entisessä elämässä (Euroopassa joskus 1700 luvulla) ja eräässä taistelussa tuli siviilihenkilö vastaan. Koska siviilit voivat pahimmissa tapauksissa paljastaa joukkojen sijainnin, silloisen armeijan käytäntö oli, että armeijan tiellä olevat siviilit tapetaan. Ei mitään henkilökohtaista. Olen näin tappanut yhden siviilin turhaan, koska hän oli vain yksikön tiellä matkalla taisteluun.
Olen sitten tavannut sen ihmisen uudelleen tässä elämässä ja kun tapasimme huomasimme, että minulla oli hänen sielupala hallussa ja hänellä oli minun sielupala. Katsoimme sitten, miksi olemme vaihtaneet sielupalat keskenämme ja näimme sen elämän, jossa olin hänet tappanut.

Kun tarkastaa syyt sielupalojen ”menettämiseen” on tärkeä saada tietää, minkä voiman (tai kyvyn) olet sulkenut sielupalan menettämisen yhteydessä. Siinä elämässä koin syyllisyyttä viattoman ihmisen taposta, niin suljin itseltäni soturivoimani. Sen elämän jälkeen en enää ryhtynyt soturiksi. Jos olen sen elämän jälkeen liittynyt johonkin armeijaan, pyrin aina olla komentajana, ettei minun tarvitsisi tappaa siviiliä enää.
Eli sen jälkeen, kun olin tappanut siviilin, annoin hänelle sielupalani syyllisyydestä ja häpeästä. Jotta voisin vapauttaa soturivoimani siitä elämästä, minun piti kohdata syyllisyyden ja häpeän tunteet. Sen jälkeen kun tunteet oli käsitelty, olen voinut antaa itselleni anteeksi ja ottaa soturivoimani takaisin oman käyttöön. Eli ottaa sielupalani ja sen sisältävät voimat (tässä tapauksessa soturivoimat) takaisin käyttöön.
Tämän jälkeen katsoimme myös, miksi hän (se ihminen, jonka tapoin entisessä elämässä) antoi minulle sen oman sielupalan. Eli mitä voimia hän voisi vapauttaa sielupalan palautuksen yhteydessä. Meille näytettiin toinen elämä, jossa hän tappoi minut kiduttamalla. Hän tavallaan mursi minut ja sitten tappoi. Kun murrat jonkun ihmisen henkisesti ja otat häneltä sen tahdon voiman itsellesi – olet vastuussa hänestä, kunnes hän oppii kävelemään taas omilla jaloillaan. Ja kunnes itse opit olla sorkkimatta muiden tahdonvoimaan. Eli otat oman tahdonvoimasi takaisin käyttöön ja sallit muille tahtoa, mitä ikinä haluavatkaan tahtoa.
Näin saimme molemmat selville, mitkä voimat meidän tulisi vapauttaa entisistä elämistä, jolloin pystyimme tekemään sielupalojen palautusseremonian: Pyysimme ja annoimme anteeksi toisillemme ja itsellemme. Pyysimme sielumme purkamaan kaikki keskinäiset sielusopimukset, korkean parhaamme mukaan, otimme voimamme takaisin käyttöömme ja annoimme sielupaloille luvan palata takaisin alkuperäisille omistajilleen.

Tässä on tärkeä olla ottamatta sielupalat suoraan takaisin itseensä, koska silloin otat samalla kaikki kokemukset myös kerralla itseesi, mikä voi olla todella haastavaa. On parempi palauttaa sielupalat takaisin itseensä Lähteen kautta. Näin sielupalat käyvät ensin puhdistuksen ja eheyttämisen ennen kuin palaavat kehoosi. Saat ne ”tyhjinä” ja eheytyneenä takaisin.

Olen nimittäin tehnyt tämän virheen yhden toisen henkilön kanssa. Otin sielupalani suoraan takaisin yhdeltä mieheltä, jolla ne olivat tallessa tuhansia vuosia. Sain sielupalani yhteydessä tuhansien vuosien tunteet ja muistot. Minulla kesti muutamia kuukausia tulla sinuiksi näiden kaikkien tuntemuksien ja kokemuksien kanssa, jonka sielupalani koki tämän miehen kanssa, satojen elämien aikana. Oli todella vaikea sulatella nämä kokemukset ja siksi suosittelen että, kun vaihdat sielupalaset jonkun toisen ihmisen kanssa, sallisit sielupaloille käydä Lähteessä puhdistumassa ennen kuin otat ne takaisin itseesi. Paljon helpompaa näin… ☺

 

Sielunpalojen palautus yksin korkeimman itsen kautta

Jos sielupalasi on henkilöllä, jolla sinulla ei ole (eikä tule olemaan) puheyhteyttä, voit palauttaa sielupalasi oman Korkeamman Itsesi johdolla. Siitä kertoo Manu Kuutti, jolla on henkilökohtainen kokemus asiasta:

Kysy lupa sielunpalojen palautukseen omalta ja toisen korkeimmalta itseltä. Korkeimmat itset voivat usein suhtautua asiaan huvittuneesti, mutta lähtevät mukaan leikkiin. Jos et saa yhteyttä, tai yhteistyöstä kieltäydytään, voi olla, että aika ei ole oikea tai asiaan liittyvä oppiläksy on vielä käymättä. Kun lupa on saatu, voit käydä läpi seuraavat vaiheet ensin omasta ja sitten toisen puolesta puhuen, ikään kuin sisäisenä dialogina.

  1. Pyydä toiselta anteeksi ja anna hänelle anteeksi. Anna anteeksi myös itsellesi. Näin tapaukseen liittyvä karmavelka kuittaantuu.
  2. Anna lupa kaikille välisillenne sielunsopimuksille ja valoille purkautua.
  3. Päästä toiselle kuuluva sielunpala irtoamaan ja puhdistumaan lähteeseen, josta se palaa omistajalleen, kun hän on valmis ottamaan sen vastaan. Palan irtoaminen tuntuu usein siinä kohtaa ruumista, johon sidoksen aiheuttanut tapahtuma on jättänyt jäljen.
  4. Toista sama toisen roolissa.

Yritä huomioida ja tunnistaa tapaukseen liittyvä opetus, se usein valkenee palautuksen myötä. Jos tuntuu, että palautus ei ole onnistunut tai joku sidos on vielä olemassa, kannattaa palautus toistaa. Kahdella ihmisellä voi olla useampi sielunpala toisiltaan. Paloja voi olla myös toispuoleisesti. Tällöin ihminen jolla on ylimääräinen pala ei välttämättä lähtökohtaisesti tiedosta jemmaavansa toisen palaa.

-manu
———————-

Lopuksi haluan jakaa viestin, jonka olen saanut sielultani: Ei tarvitse olla huolissaan sielupalojen palauttamisesta, voit jättää koko prosessin sielun vastuulle. Silloin sielusi järjestää elämäsi niin, että sielupalasi palaavat sinuun luonnollisessa järjestyksessä: Kun opit jonkun asian, niin tapaat ne ihmiset, jotka liittyvät siihen opetukseen. Esim. Kun olen käsittelyt tahdonvoiman asian itse ja olen ymmärtänyt olla antamatta muille tahdonvoimaani ja myös olla ottamatta muiden tahdonvoimaa luvatta, niin sain takaisin kaikki sielupalani, jotka olin menettänyt tai antanut sen opetuksen johdosta. Näin sain takaisin kaikki sielupalaset, jotka liittyivät tahdonvoiman alueeseen (navan alue – tahdonvoiman chakra navassa). Kun luotat sieluusi, saat kaikki sielupalasi takaisin luonnollisella elämän polullasi. On turha ottaa stressiä asiasta!

Jos kuitenkin tarvitset apua sielupalojen palauttamisen kanssa, autan sinua mielelläni näkemään ne asiat, joita et itse vielä näe. Voi olla jopa niin, että sinulla on sielupalani hallussasi ja minulla sinun… 😉

Tervetuloa myös sielupalojen palautusiltaani, jossa palautetaan sielupaloja osallistujien kesken, mutta myös entisten elämien sielupaloja ja voimia.

Rakkaudella, Arje Sakari Silander

 

Kiitoksia Jaana Kiurulle tekstin korjaamisesta!

One thought on “Sielupalojen palautusta

  1. Kiitos, tämä oli tärkeä viesti. Kohtaat asioita, joissa voit korjata sieluasi /eheytyä, mutta tärkeää on miten sen kohtaat ja käsittelet ettet jatkaisi ketjua eteenpäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *