Miten ylösnoustaan, tullaan moniulotteiseksi ja avataan säteenkaaren sillan?

Nyt, kun ihmiskunta on vaihtanut kolmannesta ulottuvuudesta viidenteen ulottuvuuteen ja on aktivoinut sen kristallitietoisuus, on meille kaikki mahdollista ylösnousta ja muuttua moniulotteiseksi olennoksi.
Minun oman henkilökohtainen ylösnousemusprosessini on alkanut oivalluksesta, ettei ketään tarvitse enää pelastaa. Jumala on jo pelastanut kaikki ja Äitimaankin voi hyvin!

No, on vielä yksi ihminen jonka minun tulisi pelasta: Minä itse.

Niin pyysin sisäiseltä Luojaa pelastamaan minut ja annoin hänelle luvan tehdä niin. Makasin sohvallani ja kun mieleni rauhoittui, tunsin miten Jumalan henki astui minuun sisälle. Jumalasta tuli minä, ensin sisältäpäin ja sen jälkeen myös ulkoapäin. Silloin kuulin Luojan ajatuksen päässäni: ”Arje, olen pelastanut sinut aikoja sitten. Tai jos sanotaan se toisella tavalla: olet aina ollut minussa. Jopa silloin kun elit täällä fyysisessä kehossa, Olet aina ollut minussa ja minä olen aina ollut sinussa. Sinun tulisi vaan muistaa menneitä – niin huomaisit, että en ole koskaan sinua jättänyt, en edes sekunniksi. En ole sinua hylännyt kun olit yksin ja peloissasi. En ole sinua koskaan jättänyt, enkä jätäkään. Olemme yhtä ja tulemme aina olemaan yhtä. En koskaan jätä lapseni.”
Niin kysyin Luojalta: Entäs nyt? Mitä nyt tekisin, kun olet pelastanut minut? Olen omistanut koko elämäni pelastaakseni muita ja nyt kun kaikki on pelastettu, niin mitä nyt tekisin?
Taas kuulin Jumalan ajatuksen päässäni: ”Jos joku ihminen tarvitsee apuasi hetkeksi, niin auta hänet, mutta ei ole enää tarve pelastaa ketään. Pelastaminen on minun vastuullani, ei sinun. Rauhoitu.”

Tämä oli minun ensimmäinen oppiläksyni ylösnousemisprosessissa: Opin, ettei ketään tarvitaan pelastaa ja että Jumala huolehtii kaikista.

Jeesus

Muutamia viikkoa tämän oppitunnin jälkeen tapasin mies, joka on ollut Jeesus entisessä elämässään. Kutsutaan hänet Jeesukseksi, koska hän kuuluu Jeesuksen sieluperheeseen. Sieluperhe, joka toi pyyteettömän rakkauden konseptin tälle planeetalle. Minulla on ollut monta mielenkiintoista keskustelua tämän miehen kanssa ja hän auttoi minua paljon henkisellä tielläni.
Tämän saman kauden aikana, sain myös oppia miten voidaan palauttaa itselleen omia sielunpaloja toisilta henkilöiltä. Kun kerran olin juttelemassa tämän Jeesus-miehen kanssa, huomasin että hänellä oli minun sielupalani ja minulla hänen. Olimme ilmeisesti vaihtaneet sielupaloja entisessä elämässä ja nyt hän tuli luokseni tässäkin elämässä, jota voisimme antaa toisillemme anteeksi, palauttaa sielupalat alkuperäisille omistajilleen ja purkaa yhteistä karmaamme.
Teimme näin sielupalautusseremonian ja vaihdoimme sielupalat keskenämme: Annoimme kaiken anteeksi toisillemme, purimme yhteiset sielusopimukset ja annoimme sielupaloille palata takaisin omistajilleen.
Teimme sitten suuren virheen: Annoimme sielupaloille luvan palata suoraan meihin, eikä Lähteen kautta. Niin sain palautetun sielupalan yhteydessä tuhansien vuosien muistot, kokemukset ja tunteet. Oli todella vaikea päästä tunteiden tulvan yli. Minulla kesti muutamia viikkoja prosessoida kaikki kokemukset ja tunteet, jonka sain sielupalan yhteydessä: syyllisyys, häpeä, suru ja tuska. Mutta myös iloa, onnellisuutta ja paljon, paljon rakkautta! Pyyteetöntä rakkautta (joka on mielestäni Jeesuksen sieluperheen suurin lahja meille). Siinä, että Jeesuksen tehtävä on ottaa toisten synnit itselleen, ei koskaan tehnyt minulle järkeä. Selitän kohta miksi.

Syy miksi toisten synnit ei kannata ottaa itselleen, johtuu ylösnousemisen ensimmäisestä oppiläksystä: ketään ei tarvitse pelastaa, olemme kaikki Jumalan lapsia, ja näin olleen Jumalan silmissä ei ole syntejä. Jumala ei tuomitse ketään. Vain ihmiset sen tekevät.

Kerroin ystävälleni, joka oli Jeesus entisessä elämässä, ettei ketään tarvitse pelastaa enää ja että Luoja on jo pelastanut kaikki. Ja Jeesus oli sama mieltä kanssani: hän sanoi, että hänkin on kyllästynyt olemaan ihmiskunnan jätemies. Miljoonat ihmiset, ympäri maailmaa, kutsuvat häntä joka päivä ja pyytävät häntä poistamaan heiden ”roskansa” puolestaan: Tule pelastamaan minua Jeesus! Ole hyvä ja suojele minua, Jeesus!
Ota syntini itsellesi, Jeesus! Auta, että Barça voittaisi viikonloppuna, Jeesus! Mainitsematta Jeesuksen päähommaa: Anna minulle anteeksi, Jeesus ja yhdistä minut Jumalaan.
Koska ystäväni ei oikein halunnut olla ihmisten tuomari enää, eikä hän kokenut että ihmisten pelastaminen on hauskaa puuhaa, hän päätti lopettaa hommat ja siirtää vastuun pelastamisesta takaisin Jumalalle.

Eli jos sinustakin tuntuu että kuullut Jeesuksen sieluperheeseen ja sinäkin olet ylirasittunut pelastushommista, niin voit lopettaa ne ja siirtyä eläkkeelle! Ei tarvitse pelastaa ketään. Kaikki on hyvin.
Jos et usko minua, suosittelen että kysyt sisäiseltä Jumalalta samat kysymykset, jotka itse häneltä kysyin. Olen melko varma että saat samanlaiset vastaukset. Luoja on sama kaikkialla. Ei tarvitse pelastaa ketään enää. Ei ole koskaan ollut tarvetta siihen.

Mutta miten nyt jatketaan? Miten Jeesuksen sieluperhe voi auttaa ihmiskuntaa, nyt kun ei tarvitse pelastaa ketään? Vastatakseen näihin kysymyksiin, kokosin meditaatioryhmäni (jonka kaksi jäseniä ovat Jeesuksen sieluperheestä) yhteen ja kysyimme yhdessä sisäiseltä Luojalta nämä kysymykset: Mitä nyt? Miten voimme auttaa nyt?

Sisäinen Luoja vastasi ja antoi meille vision siitä, miten Jeesuksen sieluperhe on toiminut ennen ylösnousemista: Jeesuksen sieluperhe oli kuin putki, joka yhdisti ihmiskunnan suoraan Jumalaan. Putki, joka yhdisti ihmiskunta itseensä ulkokautta. Tämä olikin se suurin ”virhe”: Ihmiskunta ei olisi koskaan pitänyt etsiä tai yhdistyä Jumalaan ulkokautta. Ainoastaan sisäkautta, sydänten kautta on turvallista yhdistyä Jumalaan. Meidän tulisi oppimaan luottamaan itsemme, luottamaan sisäiseen ohjauksemme, luottamaan sisäiseen Jumalan äänen sydämessämme.
Jeesuksen sieluperheen vanha toiminta tapa: olla putki ihmisen ja Jumalan välillä.Kysyimme seuraavaksi miten voimme auttaa ihmiskunta löytämään sisäisen Jumalan?
Vastaukseksi saimme toisen vision. Tässä visiossa Jeesuksen sieluperhe toimisi kuten peili, joka heijastaa ihmisten oman sisäisen Jumala-valon takaisin heille.
Päätimme kutsua koko Jeesuksen sieluperheen koolle ja jaoimme tämä vision heidän kanssaan.
Silloin koko Jeesuksen sieluperhe päätti vaihtaa toimintatapansa ja siirtyi uuteen, sisäiseen tapaan tehdä asioita.
Jumala ei ole ulkoinen tavoittamaton voima. Jumala on meidän sisällä. On aivan turha kiivetä vuoristoja, tai tehdä vaelluksia tavatakseen Jumalan. Jumala on meissä jo. Tarvitsee vaan pyytää sydäntäsi yhdistämään sinut Jumalaan sisältäpäin, niin saat Jumalan neuvot sydämeesi. Hiljennä mielesi hetkeksi ja kun mielesi on hiljaa: voit kuulla Jumalan ajatukset sydämessäsi. Jos päätät, että tämä on mahdollista, voit olla pyhässä kommuunissa Jumalan kanssa joka hetki elämässäsi.

Jeesus sieluperheen uusi toimintatapa: olla peili ja näyttä ihmisille että Jumala on niiden sydämessä.

Vanha maailmaa vs. uusi maailma

Siirrytään nyt toiseen asiaan, jossa on tietenkin samanlainen opetus… 🙂
Olet varmasti kuullut, miten maapallolle iskee kohta joku suuri katastrofi tai sota. Tai ehkä asteroidi iskee maapalloon ja suuri hyökyaalto tuhoaa kaiken. Olen kuullut paljon tällaisia tarinoita, ja niin jaoin huoleni ystäväni Jeesuksen kanssa. Hän sanoi, että hänkin on kuullut vastaavanlaisia tarinoita: miten ihmiskunta pyyhkiytyy pois luonnon katastrofien saattelemana. Kysyimme sisäiseltä Luojalta tästä ja hän sanoi että maapallolla on tällä hetkellä kaksi todellisuutta päällekkäin: Yhdessä, uudessa todellisuudessa, on loputtomasti kehitysmahdollisuuksia. Loputtomasti mahdollisuuksia kasvaa ja ilmaista itseämme ja luoda uutta maailmaa itsellemme.
Sitten on toinen, vanha todellisuus, jossa maapallo ja ihmiskunta ovat kuolemassa. Siinä todellisuudessa kaikki on romahtamassa ja hajoamassa. Kaikki on häviämässä, eikä ole pois pääsyä.
Voisit kysyä itseltäsi näin: Missä todellisuudessa elän?
Onko kaikki hajoamassa ympärilläsi? Ovatko päiväsi kuin kauhuelokuvasta lainatut?
Jos on, niin olet todennäköisesti vielä yhdistyneenä vanhaan maailmaan, joka on hajoamassa. Olet vielä vanhassa todellisuudessa, joka on hitaasti vaihtumassa uuden todellisuuden kanssa.

Eli jos olet vielä vanhassa maailmassa, voisit pyytää ja sallia, että sielusi siirtää sinut uuteen maailmaan. Voisit pyytää ja sallia, että sydämesi maadoittaa sinut Äitimaan uuteen todellisuuteen – ylösnousseeseen todellisuuteen.

Säteenkaari silta (Rainbow bridge)

Säteenkaari silta on henkilökohtainen siltä ulottuvuuksiemme välillä. Tämä silta yhdistää meidän ulottuvuudet yhteen, niin että jokainen ulottuvuus on tietoinen sen alemmista ja ylemmistä ulottuvuuksista. (Esim. neljäsulottuvuus on tietoinen kolmannesta ja viidennestä ulottuvuuksista.) Kun henkilökohtain säteenkaari siltasi on auki – sinusta tule aidosti moniulotteinen ihminen.

Ymmärtääksesi säteenkaari sillan konseptin, sinun tulisi ensin ymmärtää mitkä ulottuvuudet ovat. Olen kirjoittanut tästä artikkelin, mutta on hyvä, jos muodostat omaa näkemyksesi omien kokemuksien perusteella. Siksi suosittelen, että pyytäisit sielultasi opettaa sinulle moniulottuvuuksien salat.

Itselleni ulottuvuudet ilmestyivät kotilon kuoreena, jossa jokainen osa on ulottuvuus.

Sen jälkeen, kun ymmärsin moniulotteisen itseni kokonaisuutena, rupesin tutustumaan jokaiseen ulottuvuuteeni erikseen. Rupesin nousemaan ja laskemaan ulottuvuus-kotilossani, niin että osasin liikkua ulottuvuuksien välillä sujuvasti. Minun onneksi, ystäväni oli juuri tutkimassa näitä samoja asioita, niin oli kiva liikkua ulottuvuuksien välillä yhdessä ja tutkia ne. Suosittelen teillekin löytämään itsellenne ystävän, jonka kanssa voitte tutkia maailmankaikkeuden moniulotteisen olemuksen.

Siinä aikana, huomasin että jos ystäväni oli korkeassa ulottuvuudessa ja itse olin matalampana, niin minulla oli todella vaikea ymmärtää mistä ystäväni puhui. Se tuntui niin kuin puhuisin avaruusolennolle.

Monet henkiset opettajat nousevat hyvin korkealle ulottuvuudelle ja sitten on hyvin vaikea ymmärtää mistä he puhuvat. Siksi suosittelen teillekin, jos olette itse henkisiä opettajia, olla tietoisia tästä ja yrittää olla siinä ulottuvuudessa, jossa oppilaanne ovat ja puhua siitä ulottuvuuksista käsiin. Muuten voi olla, että viestinne jää ymmärtämättä.

Sen jälkeen, kun olette tutustuneet omiin ulottuvuuksiin, voisitte pyytää sielunne auttaa teitä avaamaan sillan ulottuvuuksine välillä, niin että jokainen ulottuvuutenne on tietoinen sen alemmasta ulottuvuudesta, että ylemmästä ulottuvuudesta.

Siinä aikana, kun itse tein tämän prosessin, en ole ymmärtänyt matalampien ulottuvuuksien tärkeyttä. (Ilman heitä en hän olisi lainkaan maadoittunut) 🙁 Niin yritin sulkea matalammat ulottuvuudet itseltäni pois. Yritin pysyä vain viidennellä tai korkeammalla ulottuvuudella. Se tuntui kuin osa minua kuolisi joka päivä. Vasta muutamien kuukausien jälkeen tajusin, että minun tulisi pysyvästi avata sillan kaikkien ulottuvuuksieni välillä ja käsitellä matalampien ulottuvuuksien energiat sydämeni avulla. Matalat ulottuvuudet ovat yhtä tärkeitä kuin korkeat ulottuvuudet ja  helpoin tie ykseyteen on mennä alas ensimmäiseen ulottuvuuteen. Ensimmäinen ulottuvuus = Ykseys.

Siksi suosittelen teillekin mennä ensin alaspäin ja tutkia matalammat ulottuvuuksine. Tutustua teidän toiseen ulottuvuuteen (ns. dualismi) ja eheyttää sen yhdeksi sydämen avulla. Sen jälkeen mennä vielä ensimmäiseen ulottuvuuteen, jossa olemme kaikki yhtä. Sieltä pääse vielä tyhjyyteen, nollaan.

Sen jälkeen, kun olette käyneet tyhjyydessä, voisitte matkaa ylöspäin, niin pitkälle kun teistä tuntuu järkevältä. lopuksi voisitte palata takaisin alas. Suurin osa ihmiskuntaa elää nyt 4-5-6 ulottuvuuksilla, niin jos ette palaa takaisin alas – teillä voi olla vaikea ymmärtää muut ihmiset ympärillenne… 😉

Itse onnistuin matkamaan 22 ulottuvuuteen asti. Sen jälkeen en oikein ymmärtänyt mitä niissä ulottuvuuksista oikein tapahtuu, aivoni ylikuumeni ja tulin takaisin alas.

Näinä päivinä vietän aikani kolmas – seitsemäs ulottuvuuksien akselilla, riippuen siitä mitä käsittelen ja kenen kanssa olen tekemisessä. Muistakaa että tämä ei ole kilpailu siitä kuka voi nousta pidemmälle, vaan enemmän tapaa tutustua omiin ulottuvuuksiin…

Voitte myös yrittää pysyä sydäntietoisuudessanne… Sekin on mainio paikka olla… 🙂

Miten moniuloiteisuus ja ylösnousemuus liittyvät yhteen?

Ylösnousemus hän on se idea, että jokainen meistä voi syntyä uudelleen, ilman että kokea kuolemaa. Muuttuisimme uudeksi ihmiseksi päästämällä irti vanhasta minästä. Jota tämä onnistuisi meidän tulisi olla tietoisia, että meidän yhden ulotteisen persoona on vain osa jotain suurempaa. Jopa neljäs ja viides ulottuvuudet ovat vain ensimmäisiä askelia suuressa matkassa moniulotteiseen itsemme. Kun avaamme säteenkaari siltamme, rupeamme tutustua monivärähteisen ja värisen itsemme, tietoisena että matkamme on loputon, niin kuin itsemme ollaan. Loputtomat ulottuvuudet, loputtomat värit ja värähtelyt. Loputtomat uudet laulut… 😉

Kiitos lukemisesta ja onnea moniulotteisen matkaanne kanssa!
Rakkaudella, Arje Sakari Silander

5 thoughts on “Miten ylösnoustaan, tullaan moniulotteiseksi ja avataan säteenkaaren sillan?

 1. Kiitos Arje vaikuttavasta kertomuksestasi, miten ylösnousemusprosessi on sinulla edennyt. Tuo on ollut helpottava tieto, ettei muita tarvitse pelastaa kuin pyytää pelastamaan vain itsensä.
  Menimme kaksoisliekkini kanssa sängylle. Kaksoisliekki on toinen puoliskoni ja meillä on yhteinen sielu. Me pyysimme Jumalalta, että hän pelastaa meidät. Tuli rauhallinen olo.
  Kysyin näkyykö mitään, sillä kaksoisliekkini on ainoa, joka meistä aina näkee jotain näkymättömältä puolelta. Hän näki hämähäkin. Se laskeutui yhden seitin varassa meidän ja auringon väliin. Näin aurinko kultasi sen. Kyselin, mitä tuo hämähäkki tässä oikein viestii.
  Se näytti olemassaolollaan mallia, että meidänkin tulee vain olla yhteydessä aurinkoon (varmaan siihen kaikkien galaksien keskusaurinkoon). Me teimme niin. Sanoimme yhteiselle sielullemme, että menisi sinne keskusaurinkoyhteyteen ja sitten toisi sen yhteyden meillekin ihan fyysiseen kehoomme, jokaiseen soluun ja osaan.
  Laskeutui valtava rauha. Sain vahvan orgastisen voimalatauksen. Sitten vain olimme. Tunsimme eri chakroissa tuntemuksia. Kaksoisliekkini näki näyn, jossa oli valkoisia kivestä tehtyjä rakennuksia. Oli yö ja todella rauhallista. Tämä oli varmaan jostain Lähi-Idästä. Siinä tuli mieleen, että hän kykenee ulkomailla liikkumaan ihan missä vain pelkäämättä mitään. Hän sai vahvan tuntemuksen siitä, että hän on aina ollut turvassa. Tässä elämässä hänen selviytymisstrategiansa persoonatasolla on sisältänyt valtavasti valpastelua ja pelkoskenaarioihin liittyviä valintoja. Nyt hän tiesi, että voi aina luottaa kaiken turvallisuuteen.
  Ymmärsimme, miten rauha tehdään. Tarvitaan vain pieni rauhallinen kolkka, jossa annamme sen syntyä itseemme ja sieltä se sitten leviää muuallekin. Ymmärsimme, miten voimme vaikuttaa maailmaan monin eri tavoin, jos vain haluamme. Tiesimme, että se on suuri juttu, mutta ei meidän egollemme vaan universumille. Eikä meidän tarvitse sitä tehdä pelastaaksemme ketään, se vaan annetaan meille tehtäväksi, kun se sattuu meitä kiinnostamaan ja kun tilaisuus tarjoutuu.
  Olemme nyt antautuneet ylösnousemusprosessin tähän vaiheeseen ja jatkosta emme tiedä vielä mitään. Päivä on puolipilvinen, mutta tiedämme olevamme jatkuvassa yhteydessä Lähteeseen ja Keskusaurinkoon. Siinä olemme ja paistattelemme päivää.

 2. Kiitos paljon Arjen sekä J. A. Hienoa, että jaatte kokemuksenne. Minä olen viime aikoina pohtinut LÄSNÄOLOA, mielen hiljentämistä, tässä hetkessä elämistä. Kun olet tyhjä, avoin, ilman odotuksia /vaatimuksia/ arvostelemista. .. olet läsnä RAKKAUDESSA. Olen piirtänyt kuvia selventääkseni itselleni, miten kaikki tapahtuu. Kun sydämesi on avoin ja löydät sieltä pyyteettömän rakkauden, se on väyläsi Taivasten valtakuntaan. Mutta mitä se sitten tarkoittaa täällä maallisessa aherruksessa? Vielä on oivaltamista. Tiedän ettei pitäisi tehdä egosta käsin ja siksi olen jäänyt jumiin pohtimaan, mitkä ovat motiivini?

  1. Kiitos kommentista!
   Mielestäni kokemusten jakaaminen on todelal tärkeä, niin muille on helpompaa kulkea tällä tiellä. Mielestäni tärkeintä on oppi luomaan oma elämänsä rakkaudesta käsiin: eli tehdä ne asiat jotka rakastat. Siitä se lähtee aukeamaan.
   T. Arje

 3. Kiitos. Tuntuu, että olen ollut turbulenssissa, kaikki mikä ennen oli tärkeää on otettu pois, kuvaa on kiillotettu. Ei ole tärkeää pärjätä muiden silmissä ja omatkin arvot menneet uusiksi. Olisin valmis jatkamaan uudella tiellä /uudessa taivaassa, kun vain kuulisin ohjeet miten tai luottaisin siihen, että se toimii täällä maankamaralla.
  T: aavatar

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *