Miten ylösnoustaan?

Nyt, kun ihmiskunta on vaihtanut kolmannesta ulottuvuudesta viidenteen ulottuvuuteen ja on aktivoinut sen kristallitietoisuus, on meille kaikki mahdollista ylösnousta ja muuttaa luvatulle maalle.
Minun oman henkilökohtainen ylösnousemusprosessini on alkanut oivalluksesta, ettei ketään tarvitse enää pelastaa. Jumala on jo pelastanut kaikki ja Äitimaankin voi hyvin!

No, on vielä yksi ihminen jonka minun tulisi pelasta: Minä itse.

Niin pyysin sisäiseltä Luojaa pelastamaan minut ja annoin hänelle luvan tehdä niin. Makasin sohvallani ja kun mieleni rauhoittui, tunsin miten Jumalan henki astui minuun sisälle. Jumalasta tuli minä, ensin sisältäpäin ja sen jälkeen myös ulkoapäin. Silloin kuulin Luojan ajatuksen päässäni: ”Arje, olen pelastanut sinut aikoja sitten. Tai jos sanotaan se toisella tavalla: olet aina ollut minussa. Jopa silloin kun elit täällä fyysisessä kehossa, Olet aina ollut minussa ja minä olen aina ollut sinussa. Sinun tulisi vaan muistaa menneitä – niin huomaisit, että en ole koskaan sinua jättänyt, en edes sekunniksi. En ole sinua hylännyt kun olit yksin ja peloissasi. En ole sinua koskaan jättänyt, enkä jätäkään. Olemme yhtä ja tulemme aina olemaan yhtä. En koskaan jätä lapseni.”
Niin kysyin Luojalta: Entäs nyt? Mitä nyt tekisin, kun olet pelastanut minut? Olen omistanut koko elämäni pelastaakseni muita ja nyt kun kaikki on pelastettu, niin mitä nyt tekisin?
Taas kuulin Jumalan ajatuksen päässäni: ”Jos joku ihminen tarvitsee apuasi hetkeksi, niin auta hänet, mutta ei ole enää tarve pelastaa ketään. Pelastaminen on minun vastuullani, ei sinun. Rauhoitu.”

Tämä oli minun ensimmäinen oppiläksyni ylösnousemisprosessissa: Opin, ettei ketään tarvitaan pelastaa ja että Jumala huolehtii kaikista.

Jeesus

Muutamia viikkoa tämän oppitunnin jälkeen tapasin mies, joka on ollut Jeesus entisessä elämässään. Kutsutaan hänet Jeesukseksi, koska hän kuuluu Jeesuksen sieluperheeseen. Sieluperhe, joka toi pyyteettömän rakkauden konseptin tälle planeetalle. Minulla on ollut monta mielenkiintoista keskustelua tämän miehen kanssa ja hän auttoi minua paljon henkisellä tielläni.
Tämän saman kauden aikana, sain myös oppia miten voidaan palauttaa itselleen omia sielunpaloja toisilta henkilöiltä. Kun kerran olin juttelemassa tämän Jeesus-miehen kanssa, huomasin että hänellä oli minun sielupalani ja minulla hänen. Olimme ilmeisesti vaihtaneet sielupaloja entisessä elämässä ja nyt hän tuli luokseni tässäkin elämässä, jota voisimme antaa toisillemme anteeksi, palauttaa sielupalat alkuperäisille omistajilleen ja purkaa yhteistä karmaamme.
Teimme näin sielupalautusseremonian ja vaihdoimme sielupalat keskenämme: Annoimme kaiken anteeksi toisillemme, purimme yhteiset sielusopimukset ja annoimme sielupaloille palata takaisin omistajilleen.
Teimme sitten suuren virheen: Annoimme sielupaloille luvan palata suoraan meihin, eikä Lähteen kautta. Niin sain palautetun sielupalan yhteydessä tuhansien vuosien muistot, kokemukset ja tunteet. Oli todella vaikea päästä tunteiden tulvan yli. Minulla kesti muutamia viikkoja prosessoida kaikki kokemukset ja tunteet, jonka sain sielupalan yhteydessä: syyllisyys, häpeä, suru ja tuska. Mutta myös iloa, onnellisuutta ja paljon, paljon rakkautta! Pyyteetöntä rakkautta (joka on mielestäni Jeesuksen sieluperheen suurin lahja meille). Siinä, että Jeesuksen tehtävä on ottaa toisten synnit itselleen, ei koskaan tehnyt minulle järkeä. Selitän kohta miksi.

Syy miksi toisten synnit ei kannata ottaa itselleen, johtuu ylösnousemisen ensimmäisestä oppiläksystä: ketään ei tarvitse pelastaa, olemme kaikki Jumalan lapsia, ja näin olleen Jumalan silmissä ei ole syntejä. Jumala ei tuomitse ketään. Vain ihmiset sen tekevät.

Kerroin ystävälleni, joka oli Jeesus entisessä elämässä, ettei ketään tarvitse pelastaa enää ja että Luoja on jo pelastanut kaikki. Ja Jeesus oli sama mieltä kanssani: hän sanoi, että hänkin on kyllästynyt olemaan ihmiskunnan jätemies. Miljoonat ihmiset, ympäri maailmaa, kutsuvat häntä joka päivä ja pyytävät häntä poistamaan heiden ”roskansa” puolestaan: Tule pelastamaan minua Jeesus! Ole hyvä ja suojele minua, Jeesus!
Ota syntini itsellesi, Jeesus! Auta, että Barça voittaisi viikonloppuna, Jeesus! Mainitsematta Jeesuksen päähommaa: Anna minulle anteeksi, Jeesus ja yhdistä minut Jumalaan.
Koska ystäväni ei oikein halunnut olla ihmisten tuomari enää, eikä hän kokenut että ihmisten pelastaminen on hauskaa puuhaa, hän päätti lopettaa hommat ja siirtää vastuun pelastamisesta takaisin Jumalalle.

Eli jos sinustakin tuntuu että kuullut Jeesuksen sieluperheeseen ja sinäkin olet ylirasittunut pelastushommista, niin voit lopettaa ne ja siirtyä eläkkeelle! Ei tarvitse pelastaa ketään. Kaikki on hyvin.
Jos et usko minua, suosittelen että kysyt sisäiseltä Jumalalta samat kysymykset, jotka itse häneltä kysyin. Olen melko varma että saat samanlaiset vastaukset. Luoja on sama kaikkialla. Ei tarvitse pelastaa ketään enää. Ei ole koskaan ollut tarvetta siihen.

Mutta miten nyt jatketaan? Miten Jeesuksen sieluperhe voi auttaa ihmiskuntaa, nyt kun ei tarvitse pelastaa ketään? Vastatakseen näihin kysymyksiin, kokosin meditaatioryhmäni (jonka kaksi jäseniä ovat Jeesuksen sieluperheestä) yhteen ja kysyimme yhdessä sisäiseltä Luojalta nämä kysymykset: Mitä nyt? Miten voimme auttaa nyt?

Sisäinen Luoja vastasi ja antoi meille vision siitä, miten Jeesuksen sieluperhe on toiminut ennen ylösnousemista: Jeesuksen sieluperhe oli kuin putki, joka yhdisti ihmiskunnan suoraan Jumalaan. Putki, joka yhdisti ihmiskunta itseensä ulkokautta. Tämä olikin se suurin ”virhe”: Ihmiskunta ei olisi koskaan pitänyt etsiä tai yhdistyä Jumalaan ulkokautta. Ainoastaan sisäkautta, sydänten kautta on turvallista yhdistyä Jumalaan. Meidän tulisi oppimaan luottamaan itsemme, luottamaan sisäiseen ohjauksemme, luottamaan sisäiseen Jumalan äänen sydämessämme.
Jeesuksen sieluperheen vanha toiminta tapa: olla putki ihmisen ja Jumalan välillä.Kysyimme seuraavaksi miten voimme auttaa ihmiskunta löytämään sisäisen Jumalan?
Vastaukseksi saimme toisen vision. Tässä visiossa Jeesuksen sieluperhe toimisi kuten peili, joka heijastaa ihmisten oman sisäisen Jumala-valon takaisin heille.
Päätimme kutsua koko Jeesuksen sieluperheen koolle ja jaoimme tämä vision heidän kanssaan.
Silloin koko Jeesuksen sieluperhe päätti vaihtaa toimintatapansa ja siirtyi uuteen, sisäiseen tapaan tehdä asioita.
Jumala ei ole ulkoinen tavoittamaton voima. Jumala on meidän sisällä. On aivan turha kiivetä vuoristoja, tai tehdä vaelluksia tavatakseen Jumalan. Jumala on meissä jo. Tarvitsee vaan pyytää sydäntäsi yhdistämään sinut Jumalaan sisältäpäin, niin saat Jumalan neuvot sydämeesi. Hiljennä mielesi hetkeksi ja kun mielesi on hiljaa: voit kuulla Jumalan ajatukset sydämessäsi. Jos päätät, että tämä on mahdollista, voit olla pyhässä kommuunissa Jumalan kanssa joka hetki elämässäsi.

Jeesus sieluperheen uusi toimintatapa: olla peili ja näyttä ihmisille että Jumala on niiden sydämessä.

Vanha maailmaa vs. uusi maailma

Siirrytään nyt toiseen asiaan, jossa on tietenkin samanlainen opetus… 🙂
Olet varmasti kuullut, miten maapallolle iskee kohta joku suuri katastrofi tai sota. Tai ehkä asteroidi iskee maapalloon ja suuri hyökyaalto tuhoaa kaiken. Olen kuullut paljon tällaisia tarinoita, ja niin jaoin huoleni ystäväni Jeesuksen kanssa. Hän sanoi, että hänkin on kuullut vastaavanlaisia tarinoita: miten ihmiskunta pyyhkiytyy pois luonnon katastrofien saattelemana. Kysyimme sisäiseltä Luojalta tästä ja hän sanoi että maapallolla on tällä hetkellä kaksi todellisuutta päällekkäin: Yhdessä, uudessa todellisuudessa, on loputtomasti kehitysmahdollisuuksia. Loputtomasti mahdollisuuksia kasvaa ja ilmaista itseämme ja luoda uutta maailmaa itsellemme.
Sitten on toinen, vanha todellisuus, jossa maapallo ja ihmiskunta ovat kuolemassa. Siinä todellisuudessa kaikki on romahtamassa ja hajoamassa. Kaikki on häviämässä, eikä ole pois pääsyä.
Voisit kysyä itseltäsi näin: Missä todellisuudessa elän?
Onko kaikki hajoamassa ympärilläsi? Ovatko päiväsi kuin kauhuelokuvasta lainatut?
Jos on, niin olet todennäköisesti vielä yhdistyneenä vanhaan maailmaan, joka on hajoamassa. Olet vielä vanhassa todellisuudessa, joka on hitaasti vaihtumassa uuden todellisuuden kanssa.

Eli jos olet vielä vanhassa maailmassa, voisit pyytää ja sallia, että sielusi siirtää sinut uuteen maailmaan. Voisit pyytää ja sallia, että sydämesi maadoittaa sinut Äitimaan uuteen todellisuuteen – ylösnousseeseen todellisuuteen. Sitten voit pyytää sielusi siirtämään sinut kokonaan uuteen ylösnousseeseen maailmaan ja sulkea portit takanasi.
Selitän nyt miksi portit tulisi sulkea.

Mooses

Siitä lähtien, kun muistan itseni, minusta on tuntunut, etten ole kokonaan täällä. Minusta tuntui aina, että osa minua elää toisessa maailmassa, joka ei ole kovin hyvä paikka ja toinen osa elää tässä maailmassa. Kysyin sisäiseltä Luojalta tästä ja hän näytti minulle vision, jossa Mooses seisoo luvatun maan ulkopuolella, haikailemassa sitä ja toivomassa, että hän voisi olla siellä. Hän ei kuitenkaan uskalla mennä sinne sisään. Ehkä hän on peloissaan tai ehkä hän luulee, että hänen tehtävänsä on auttaa ihmisiä joen yli, eikä hän voi jättää tehtäväänsä…
Sain tietää jo monta vuotta sitten, että sieluni on Mooseksen sieluperheen jäsen. Olen ollut auttamassa tuomaan uskoa yhteen Jumalaan tänne sieluperheeni kanssa. Näin ollen, kun sain sisäiseltä Luojalta vision Mooseksesta, jotain naksahti aivoissani. Ehkä elän vieläkin kuin Mooseslainen, ehkä vieläkin seison kahden maailman välissä ja autan ihmisiä siirtymään vanhasta maailmasta luvatulle maalle.

Vaikka muiden auttaminen on tärkeää, ongelma on se, että jos minulla on yksi jalka yhdessä maailmassa ja toinen toisessa, niin en koskaan voi elää elämääni täydesti, kaikkea potentiaaliani hyödyntäen. En voi koskaan asettua yhteen paikkaan ja kasvattaa juuria. En voi perustaa itselleni kotia, niin kauan, kuin olen itse portaali kahden maailman välissä.

Mooseksen vanha rooli: olla portaali vanhan ja uuden maailman välissä
Kysyin sitten sisäiseltä Luojalta: Voisinko lopettaa nämä porttimestarin hommat ja siirtyä kokonaan uuteen maailmaan? Ja jos siirryn kokonaan, miten voin auttaa ihmisiä joen yli, kun en ole enää vanhassa maailmassa lainkaan?
Sain vastuksen, että vasta kun olen kokonaan luvatussa maassa, voin oikeasti auttaa ihmisiä siirtymään sinne. Jos en ole kokonaan uudessa maailmassa, miten voin kertoa ihmisille siitä, kuinka hieno paikka se on?

Kysyin vielä Luojalta: No, miten sitten voin auttaa ihmisiä siirtymään luvattuun maahaan, kun olen vain siellä?
Sain vastauksen: Kerro heille uudesta maailmasta ja miten sinne voi siirtyä ja he seuraavat sinua, jos haluavat. Minä siirrän ne maailmasta toiseen, kun he pyytävät sitä minulta. Kaikki on hyvin. Rauhoitu.

Pohdinnan jälkeen päätin siirtyä kokonaan uuteen maailmaan ja annoin Jumalalle luvan siirtää minut ja sulkea portin takanani.
Kiitos monesta iloisesta hetkestä rajan tuntumassa, mutta irtisanoudun nyt tästä hommasta! Nähdään toisella puolella, jos ja kun tulet joen yli… 😉

Mooses - kokonaan uudessa maailmassa

Miten sitten mennään rajan yli? Miten sinäkin voit ylösnousta?

Ensinnäkin voisit muistaa, että tämä on prosessi. Siitä on jo melkein vuosi, kun aloitin ylösnousemusprosessini ja vihdoin alkaa näyttää siltä, että prosessi on loppumetreillä.

Mitä ylösnouseminen sitten tarkoittaa?
Se tarkoittaa, että vanha minä tulee kuolemaan ja uusi minä syntyy vanhan minän tuhkasta. Uusi minä, joka on enemmän Luojan kaltainen. Epäaitous kuoriutuu ihmisestä pois, jolloin vain aitoa itseä jää jäljellä. Ihmisestä tulee sisäinen itsensä, sisäinen Luoja.

No, miten ylösnoustaan?
Pyydä sisäistä Luojaasi ylösnostamaan sinut ja anna hänelle lupa tulla sinuksi sisältäpäin ja ylösnostaa sinut. Voi olla, että tunnet silloin kaikenlaisia energioita liikkumassa sinussa, riippuen herkkyydestäsi. Kun ensimmäinen vaihe on ohi, tulet todennäköisesti tuntemaan itsesi kevyemmäksi ja ”ohuemmaksi”. Sen jälkeen voit kokea monta pientä ”kuolemaa”. Persoonapuolesi, jotka eivät ole enää tarpeellisia sinulle ja jotka pitävät sinua vanhassa minässä, tulevat kuolemaan, eli liittymään sisäiseen lähteeseen ja ne kuoriutuvat pois sinusta. Kunnes ainoa asia, joka jää jäljelle, on Luojan kuva sisälläsi. Sinusta tulee Hän.

Kun ymmärsin, että ihmiskunta on tekemässä ylösnousemusta ja päätin tulla mukaan tähän prosessiin, pyysin sisäistä Luojaa tulemaan sisääni ja auttamaan minua. (En siis edelleenkään tiedä, miten ylösnoustaan, joten antauduin sisäiselle Luojalleni ja annoin hänelle luvan ylösnostaa minut).
Silloin tunsin, miten minut nostetaan ylemmäs ja ylemmäs. Tunsin, miten kaikki kehoni palavat ja sulavat ympäriltäni, kunnes jäljelle jäi vain kultainen ydinolemus. Aito sisäinen itseni. Silloin minut ankkuroitiin ”luvattuun maahaan”, ylösnousseeseen maailmaan. Se tuntui hienolta! Kuin syntyisi uudelleen!

Sen jälkeen alkoi henkilökohtainen prosessi, jossa luovuin persoonan osistani, jotka eivät ”toimineet” enää. Silloin persoonan osat, jotka olivat jumissa pelon tai ahdistuksen tunteessa, tulivat tietoiseksi minulle. Sellaiset persoonan osat, jotka olivat jumissa menneisyydessä, tulivat minulle tietoisiksi. Autoin näitä jumissa olevia persoonan osia laajentumaan sydämeeni asti ja yhdistymään sisäiseen Luojaani. Kun nämä persoonan osat yhdistyivät sisäiseen lähteeseen, he ymmärsivät itse, että he ovat vain tyhjiä kuoria ihmisestä, joka olen joskus ollut. He ymmärsivät, ettei heitä tarvita enää. Kun he sen ymmärsivät, he eivät halunneet jatkaa enää ja he yhdistyivät sisäisen lähteen kanssa yhdeksi ja kuoriutuivat pois. Pois minusta. Ihme kyllä, silloin tulin enemmän itseni kaltaiseksi. Valoni ja rakkauteni loistivat kirkkaammin jokaisen kuoren poistuttua. Koin monta tällaista pikku kuolemaa ja jokaisen kuoleman seurauksena minusta tuli läpinäkyvämpi, itselleni aidompi, enemmän hänen – sisäisen Luojani – kaltainen.

Monet kuolemat olivat todella vaikeita ja kestivät monta viikkoa. Mutta rakastamalla ja armahtamalla itseäni usein jatkoin eteenpäin omalla (hitaalla) nopeudellani. Sain paljon apua ystäviltäni (kiitos heille kaikille tästä), maailmankaikkeudelta, voimaeläimiltäni, Enkeleiltä, keijuilta ja itse Luojalta. Sain voimia jatkaa tielläni ja olla täällä jakamassa kokemuksiani teidän kanssanne.

Eli silloin, kun aloitat ylösnousemusprosessisi, ole hyvä ja muista että tämä ei ole kilpailu, et ole ketään voittamassa. Päinvastoin, olet luovuttamassa itsesi osia pois.
Toki et voi hävitäkään, koska koko maailmakaikkeus on mukanasi ja haluaa, että onnistut. Koko maailmankaikkeus haluaa, että olet oma aito itsesi. Niin ole hyvä ja etene omalla nopeudellasi, silloin olet täydellisessä synkronismissa koko maailmankaikkeuden kanssa. Ja aina kun tarvitset apua, älä ujostele pyytää sitä maailmankaikkeudelta. Meillä kaikilla on vaikeita hetkiä elämässämme. Me kaikki tarvitsemme apua silloin tällöin. On täysin normaalia ottaa apua vastaan, silloin kun sitä tarvitset.

Tämä onkin yksi tärkeimmistä oppitunneista, jonka olen oppinut elämäni aikana: Ei tarvitse kärsiä yksin. Jos sinulla on vaikeaa, niin ole hyvä ja pyydä apua. Tulet saamaan kaiken avun, jonka tarvitset!
On monta apuria ympärilläsi: Ystäväsi, perheesi, Äitimaa, lemmikkisi, Enkelit, Sielusi, Luoja, koko ihmiskunta… Jos annat Jumalalle luvan auttaa sinua automaattisesti ylösnousemisprosessissasi, niin saat kaiken avun, jonka tarvitset ylösnousemisen kanssa. Tulet näkemään, että ihmeitä tapahtuu elämässäsi… 😉

Toivottavasti tämä artikkeli rohkaisee sinua ottamaan askeleen ja sallit Jumalan ylösnostaa sinutkin. Jos tarvitset apua, tai jos sinulla on kysymyksiä aiheesta, älä epäröi ottaa yhteyttä minuun. Autan sinua, jos voin.
Paras tapa auttaa muita on, jos voisit jakaa ylösnousemuskokemuksesi muiden kanssa tällä sivulla, niin että kaikki voivat oppia kokemuksestasi ja erehdyksistäsi. Näin voimme auttaa toisiamme prosessin läpi.

Kiitos lukemisesta ja onnea ylösnousemisen kanssa!
Rakkaudella, Arje Sakari Silander

5 thoughts on “Miten ylösnoustaan?

 1. Kiitos Arje vaikuttavasta kertomuksestasi, miten ylösnousemusprosessi on sinulla edennyt. Tuo on ollut helpottava tieto, ettei muita tarvitse pelastaa kuin pyytää pelastamaan vain itsensä.
  Menimme kaksoisliekkini kanssa sängylle. Kaksoisliekki on toinen puoliskoni ja meillä on yhteinen sielu. Me pyysimme Jumalalta, että hän pelastaa meidät. Tuli rauhallinen olo.
  Kysyin näkyykö mitään, sillä kaksoisliekkini on ainoa, joka meistä aina näkee jotain näkymättömältä puolelta. Hän näki hämähäkin. Se laskeutui yhden seitin varassa meidän ja auringon väliin. Näin aurinko kultasi sen. Kyselin, mitä tuo hämähäkki tässä oikein viestii.
  Se näytti olemassaolollaan mallia, että meidänkin tulee vain olla yhteydessä aurinkoon (varmaan siihen kaikkien galaksien keskusaurinkoon). Me teimme niin. Sanoimme yhteiselle sielullemme, että menisi sinne keskusaurinkoyhteyteen ja sitten toisi sen yhteyden meillekin ihan fyysiseen kehoomme, jokaiseen soluun ja osaan.
  Laskeutui valtava rauha. Sain vahvan orgastisen voimalatauksen. Sitten vain olimme. Tunsimme eri chakroissa tuntemuksia. Kaksoisliekkini näki näyn, jossa oli valkoisia kivestä tehtyjä rakennuksia. Oli yö ja todella rauhallista. Tämä oli varmaan jostain Lähi-Idästä. Siinä tuli mieleen, että hän kykenee ulkomailla liikkumaan ihan missä vain pelkäämättä mitään. Hän sai vahvan tuntemuksen siitä, että hän on aina ollut turvassa. Tässä elämässä hänen selviytymisstrategiansa persoonatasolla on sisältänyt valtavasti valpastelua ja pelkoskenaarioihin liittyviä valintoja. Nyt hän tiesi, että voi aina luottaa kaiken turvallisuuteen.
  Ymmärsimme, miten rauha tehdään. Tarvitaan vain pieni rauhallinen kolkka, jossa annamme sen syntyä itseemme ja sieltä se sitten leviää muuallekin. Ymmärsimme, miten voimme vaikuttaa maailmaan monin eri tavoin, jos vain haluamme. Tiesimme, että se on suuri juttu, mutta ei meidän egollemme vaan universumille. Eikä meidän tarvitse sitä tehdä pelastaaksemme ketään, se vaan annetaan meille tehtäväksi, kun se sattuu meitä kiinnostamaan ja kun tilaisuus tarjoutuu.
  Olemme nyt antautuneet ylösnousemusprosessin tähän vaiheeseen ja jatkosta emme tiedä vielä mitään. Päivä on puolipilvinen, mutta tiedämme olevamme jatkuvassa yhteydessä Lähteeseen ja Keskusaurinkoon. Siinä olemme ja paistattelemme päivää.

 2. Kiitos paljon Arjen sekä J. A. Hienoa, että jaatte kokemuksenne. Minä olen viime aikoina pohtinut LÄSNÄOLOA, mielen hiljentämistä, tässä hetkessä elämistä. Kun olet tyhjä, avoin, ilman odotuksia /vaatimuksia/ arvostelemista. .. olet läsnä RAKKAUDESSA. Olen piirtänyt kuvia selventääkseni itselleni, miten kaikki tapahtuu. Kun sydämesi on avoin ja löydät sieltä pyyteettömän rakkauden, se on väyläsi Taivasten valtakuntaan. Mutta mitä se sitten tarkoittaa täällä maallisessa aherruksessa? Vielä on oivaltamista. Tiedän ettei pitäisi tehdä egosta käsin ja siksi olen jäänyt jumiin pohtimaan, mitkä ovat motiivini?

  1. Kiitos kommentista!
   Mielestäni kokemusten jakaaminen on todelal tärkeä, niin muille on helpompaa kulkea tällä tiellä. Mielestäni tärkeintä on oppi luomaan oma elämänsä rakkaudesta käsiin: eli tehdä ne asiat jotka rakastat. Siitä se lähtee aukeamaan.
   T. Arje

 3. Kiitos. Tuntuu, että olen ollut turbulenssissa, kaikki mikä ennen oli tärkeää on otettu pois, kuvaa on kiillotettu. Ei ole tärkeää pärjätä muiden silmissä ja omatkin arvot menneet uusiksi. Olisin valmis jatkamaan uudella tiellä /uudessa taivaassa, kun vain kuulisin ohjeet miten tai luottaisin siihen, että se toimii täällä maankamaralla.
  T: aavatar

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *