Kihdin parantaminen luonnollisesti

Minulla on ilmestynyt kihtiä jaloissani muutamia kertoja ja olen onnistunut sitä parantamaan. Ajattelin kertoa teille, miten sen tein.

Kun ensimmäinen kihtini ilmestyi olin ihan ihmeessä, että miksi jalat sattuvat niin. Kävin sairaanhoitajan luona ja hän kertoi, että kyseessä on kihti ja minun tulisi muuttaa minun ruokavalioni. Tein niin kuin sairaanhoitaja kertoi, mutta kihti ei lähtenyt pois. Ystävälleni oli onneksi kokemus kihdistä, hänen omasta perheestä, ja hän kertoi minulle, että kun hänelle ilmestyy kihtiä, niin se on merkki siitä, että hän ei ole juonnut riittävästi vettä päivän aikana.

Niin rupesin juoda enemmän vettä ja kihti rupesi parantumaan.

Se ei kuitenkin mennyt kokonaan pois, niin otin viimeksi yhteytä sieluuni ja kysyin sielulta, mistä tämä tauti johtui?

Sieluni vastasi, että on aika ottaa sitä askelen, jotka olet viivyttänyt jo pitkää ja uskaltaa jatkaa elämäsi seuraavan vaiheen.

Niin lopetin yritykseni ja ryhdyin tekemään musiikkia uudestaan.

Silloin kihti hävisi.

Muutamia vuosia myöhemmin kihti kuitenkin ilmestyi uudestaan, eikä oikein mitä auttanut. Jäin koko kesään asuntooni jalka kipeänä, enkä oikein pystynyt tehdä asialle mitään. Kunnes lopuksi kysyin sielultani mistä tämä johtui. Sieluni vastasi että: olet yrittänyt kantaa sinulle yhtä tärkeitä ihmistä jo monet vuodet, sinun omalla hengen voimalla. Olet yrittänyt parantaa häntä ja nostaa hänet seuraavalle tasolle. Hän ei kuitenkin kykenee sitä tekemään, eikä kykenee nousemaan. Sinun tulisi hyväksyä, että tämä ihminen ei tule koskaan oppimaan sinulta mitään, eikä nousemaan sinun tasollesi. On aika päästää hänet menemään. Ole hyvä ja laske hänet takaisin maahaan ja anna hänelle kävellä hänen omilla voimillaan ja edetä omalla nopeudella. Päästä hänet irti jo.

Niin laskin tämän henkilön maahaan, mielessäni, ja päästin hänet menemään matkaansa.

Hyvästi rakas!

Silloin kun päästin hänet menemään, kihti lähti parantumaan.

Viikkoa myöhemmin sain kuulla, että kihdille on myös lääke, joka voi ottaa. Kävin sitten valmistajan sivuilla ja luin lääkkeestä. En tykännyt lääkkeen aiheuttamista sivu vaikutuksista, niin en sitä ottanut.

Kävin kuitenkin etsimässä netissä, onko olemassa luonnollista kihdin lääkettä ja löysin reseptin, jossa liuotetaan voikukkia vedessä ja juodaan sitä vettä.

Menin sitten ulos ja otin yhteytä voikukkien tietoisuuteen. Kysyin voikukilta: Saisinko poimia muutamia kukkasia. Voikukan henki sanoi, että tietenkin voit, mutta jätä muutamia kukkia, niin että voisin lisääntyä myös. Silloin oli kevät vielä menossa.

Seuraavaksi kysyin voikukkien tietoisuudelta: Montaako kukka minun kannattaa käyttää. Vastaus tuli viisi kukkaa.

Niin poimin viisi voikukka kahdelta eri kasvilta ja laitoin ne lasi purkkiin, jossa oli litra vettä. Odotin muutamia tunteja ja join lasillinen.

Jalka tuntui heti paremmalta.

Se ei kuitenkin lähtenyt kokonaan parantumaan, niin kysyin sielultani, pitäisikö lisätä vielä jotain? Sieluni vastasi, että laakerinlehdet voisivat auttaa alentamaan sitä tulehdusta, josta kehosi kärsii.

Niin lisäsin pari laakerinlehteä siihen purkkiin ja lääke oli valmis.

Muutamassa päivässä kihti sitten hävisi.

Luonnollinen kihti lääkkeen resepti

Kihtilääke

1 litra vettä

5 voi kukkaa

2 laakerinlehteä, jos on vaikea kihti.

Säilytys jääkaapissa.

Onnea oman kihtinne kanssa!

Rakkaudella, Arje Sakari Silander

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *