Miten rakennat lemurialaisen “Valonpylväs” kristallilaitteen

Vuoden 2010 keväällä kävin Israelissa paikassa nimellä Kursi. Kursi sijaitse Galilean meren rannalla ja on kuuluisa Jeesuksen possu-ihmeestä. Erään israelilaisen tutkijan mukaan, paikalla on lemurialainen kaupunki, jossain toisessa ulottuvuudessa. Kaupungissa on valonpylväs generaattori, joka on rakennettu viidestä isosta kristallista.

Viisi kristallia on järjestetty niin että keskellä on yksi iso kristalli pystyssä ja sen ympärillä on neljä muuta kristallia. Ympärillä olevat kristallit on järjestetty niin että ne keräävät energiaa ympäristöstä ja syöttävät sitä keskuskristallille. Keskuskristalli muodostaa sitten valon pylvään, joka harmonisoi paikan energiat ja valaisee sen.

Muutama kuukausi sitten sain idean rakentaa pienoismalli lemurialaisesta laitteesta, kotikäyttöä varten. Rakentamani laite on toiminut niin hyvin, että aloin rakentaa samanlaisia laitteita myös ystävilleni. Tässä on opas miten voit rakentaa itsellesikin lemurialaisen valon generaattorin.

Miten rakennat lemurialaisen “Valonpylväs” kristallilaitteen

Ainekset:

 • Kulho tai lautanen.
 • Hiekka tai maa.
 • Neljä kvartsikristalli kärkeä..
 • Yksi hieman isompi/paksumpi kristallikärki. (tuplapäinen kristallikärki olisi hyvä, mutta myös yksipäinen käy hyvin).

  Käytä intuitiotasi kun valitset kristallit, yritä valita voimakkaan näköiset kristallit. Mitä isommat kristallit sitä voimakkaamman laitteen saat. Ota vaan huomioon, että tämä laite on kotikäyttöä varten, on ihan turha ostaa valtavan kokoiset kristallit, kuin pienetkin (10-20cm) riittävät.

  Valitse keskuskristalli ensin ja anna sen ohjata sinut muiden kristallien luokse. Tarkista että keskuskristallissa on kohta joka on kauttaaltaan läpinäkyvä. Siihen osaan tähdätään muut neljä kristallia ja siellä tapahtuu energian muokkaus kristallin sisällä.

  Kun olet valinnut kristallisi, kysy niiltä haluavatko ne olla osa sinun laitettasi. Pidä kristallia vasemmassa kädessä ja mene sen sisään. Älä kuitenkin mene liian syvälle, jotta et eksy kristallin sisään. Kun olet kristallin sisällä, kutsu kristallin henkeä, ja kysy kristallin hengeltä haluaako se olla osa sinun laitettasi. Jos kristalli suostuu, voit käyttää sitä laitteessa.

  Jos kristalli kieltäytyy ole hyvä ja valitse toinen kristalli. Kristallit tietävät mitä tekevät ja on syytä luottaa niiden tahtoon.

  Kristallien ohjelmointi

  Istu mukavassa asennossa, rauhoitu ja meditoi.
  Luo valoputki, joka alkaa Alkuperäisestä Luojasta, kulkee kauttasi ja päättyy Äitimaan ytimeen.
  Lähetä rakkautta Alkuperäiselle Luojalle ja Äitimaalle.
  Tunne miten he lähettävät sinulle rakkautta takaisin.
  Yhdistä niiden rakkaudet oman rakkautesi kanssa, yhdeksi rakkaudeksi. Tästä yhdistyneestä rakkaudesta syntyy rintakehäsi keskelle valon pallo joka leviää kunnes olet kokonaan sen sisällä. Olet rakkauden pallon sisällä. Tämä rakkauden pallo suojelee sinua ohjelmoinnin aikana.

  Pidä kristalliasi vasemmassa kädessä (vastaanottavassa kädessä).
  Lähetä rakkautta kristallille.
  Pyydä kristallilta lupaa ohjelmoida se. Jos kristalli suostuu, voit jatkaa eteenpäin. Jos kristalli ei suostu, vaihda kristalli tai muuta ohjelma toisenlaiseksi.
  Pyydä kristallilta sen kolme koodausavainta (valokirjaimet).
  Tallenna koodausvalokirjaimet sydämeesi.
  Anna kristallille lupa puhdistautua sinun kautta. Kun tunnet että kristalli on puhdas, voit jatkaa seuraavaan kohtaan.

  Siirrä kristallisi oikean käteen (antava käsi).
  Lähetä rakkautta kristallille.
  Lähettää kristallille sen antamat kolme koodausavainta/kirjainta.
  Pyydä sieluasi lähettämään kristallille ”Lemurialaisen valonpylvään kristallilaitteen ohjelma”.
  Kun tunnet että ohjelma on lähetetty, lähetä kristallille sen antamat kolme koodausavainta/kirjainta sydämestäsi. Koodikirjainten lähetys sinetöi ohjelman kristallin sisään.

  Ohjelmoi kaikki viisi kristallia samalla tavalla.

  Laita keräämäsi hiekka kulhoon ja tasoita se, niin että siitä tulee hyvän näköistä.
  Lähetä rakkautta hiekalle ja pyydä, että se auttaa kristalleja niiden toiminnassa.
  Istuta keskuskristalli varovaisesti hiekkaan ja laita muutkin kristallit hiekkaan niin että he ovat 90 asteen kulmissa keskuskristalliin ja toisiinsa nähden. Laita kristallit niin että niiden kärjet osoittavat keskuskristallin “puhdasta” (läpinäkyvä) kohta.

  Laite on valmis. Sijoita sen johonkin strategiseen kohteeseen talossasi.
  Pyydä laitteen kristallit toimimaan ja luomaan valon pylväs.
  Kristallit alkavat kerätä energiaa ja muuttaa sitä valoksi.
  Muutaman minuutin jälkeen, muodostuu laitteen ympärille valon kenttä, joka harmonisoi talosi..
  Jätä laitteesi samaan paikkaan niin valon kentästä tule suurin mahdollinen. Lähetä kristallille rakkautta ja kiitoksia silloin tällöin. Kerro heille miten tärkeitä he ovat sinulle.

  Voit koristaa laitteesi muilla kivillä, muista vaan ohjelmoida kivet myös, jotta ne tukisivat laitteesi toimintaa.
  Jos haluat, voit laittaa enemmän kuin neljä kristallia keskuskristallin ympärille. Muista ohjelmoida kaikki kristallit lemurialaisella valonpylväs ohjelmalla ja sijoita ne niin että niiden kärjet osoittavat keskuskristallia

  Rakenna laite myös työpaikkaasi varten ja anna laitteita myös sukulaisellesi. Istuta laitteita paikkoihin, joissa on ”paha” energia. Piilota ne kaupungintalolle, eduskuntaan, poliisiasemille, vankiloihin, kouluihin jne.
  Laitteet toimivat hyvin myös maan alla, joten voit piilottaa ne hyvin… 🙂

  Muutos parempaan ei tule itsestään – se on meistä kiinni…

  Rakkautta ja valoa, Arje Sakari Silander

  Tämän artikkelin Suomen kielen asua on korjannut Raimo Poutanen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *