Aurinkokiekot – Miten niitä aktivoidaan ja käytetään

Muutamia kuukausia sitten minua pyydettiin julkaisemaan kaikki mitä tiedän aurinkokiekoista, joita muutkin voisivat käynnistää niiden aurinkokiekot ja käyttää niitä ihmiskunnan hyväksi. Niin tässä ois… 😉

Mayojen aurinkokiekko
Egyptiläinen aurinkokiekko

Joskus vuonna 2010 minua lähestyi kaksi naista ja kysyivät minulta, voisinko auttaa heitä aktivoimaan heidän aurinkokiekkonsa. Sovimme tapaamisen ja yhdessä aktivoitiin ne. He kertoivat, että he ovat saanet ne niiden entisestä elämästä Egyptissä. Kun aloimme tutkimaan aurinkokiekkoja yhdessä, huomasin että minullakin on aurinkokiekko käytössä, toki minä sain aurinkokiekkoni entisestä elämästäni, kun olin Mayojen pappi. Minun kiekko näytti vähän ruostuneelta, kun se ei ole ollut käytössä moniin satoihin vuosiin. Himmeästi se kuitenkin loisti kullan värisenä.

Ruosteinen aurinkokiekko

Yhdessä sitten meditoitiin ja jokainen kysyi omalta sielulta, miten näitä kiekkoja aktivoidaan. Silloin saimme ohjeen, että meidän tulisi sallia sydämiämme yhdistymään kiekkojen kanssa, jolloin ne aktivoituisivat.

Aktivoitu aurinkokiekko

Tämän jälkeen saimme sieluluiltamme pienet avaimet, joilla ”avattiin” kiekot. Yhtäkkiä kiekoista tuli moniulotteisia. Niihin ilmestyi 12 kerrosta ja ne yhdistyivät meidän geeneihin, meidän DNA:han.

Aurinkokiekko avattuna ja yhdistyneenä DNA-säikeisiin, jolloin kiekon 12 tasoa ovat näkyvissä. Sivusta katsottuna.

Sanotaan että avain paratiisiin, Eedeniin puutarhaan, löytyy meidän geeneistä: Eeden = DNA, eli kun aktivoimme DNA:mme on mahdollista päästä paratiisimaisen olemisen tilaan. Siltä minusta tuntui, kun aurinkokiekot aktivoivat DNA:ni, että pääsin lähemäs paratiisia.

Muistan että tämän jälkeen energiatasoni kohosi ja aurani kasvoi suuremmaksi. Ymmärsin että toimin nyt Auringon ja Äitimaan välikappaleena. Autan Äitimaan tietoisuutta kohoamaan auringolta saatujen tietojen avulla. Aktivoinnin jälkeen seurasi monien kuukausien oivalluksia:

Huomasimme että Äitimaassa on aurinkoportaaleita monissa paikoissa ja aloimme aktivoimaan ja puhdistamaan niitä. Huomasimme että jokaisessa portaalissa on 12 tasoa ja joka kerta kun puhdistimme yhtä tasoa, pääsimme seuraavalle syvemmälle tasolle puhdistamaan niitäkin.

Aurinkoportaali (ylhäältä katsottuna)

Tuntui että samalla myös meistä puhdistui jotain. Huipennus tuli, kun Äitimaa on sallinut meitä avaamaan vanhan tukossa olevan aurinkoportaalin Suomessa. Avasimme sitä ja tämän jälkeen tuntui, että valo virtaa Suomeen auringosta. Kuin revontuulet Lapissa. Portaalin avaamisen jälkeen saimme tehtäväksemme avata Äitimaan muut portaalit.

Tätä varten matkustin Meksikoon Marraskuussa 2011.

Meksikon Aurinkopyramidin lähellä, 11.11.2011

Kun 11.11.11 koitui olin aurinkopyramidilla Teotihuacánilla, Mexico-cityn lähellä. Koko matkan ajan Meksikossa tuntui siltä, että minua suojellaan. Joka paikka mihin menin tuntui siltä, että olen turvassa ja tervetullut. Kun kiipesin pyramidin huipulle, paikalla oli jo valmiiksi satoja meditoivia ihmisiä ympäri maailmaa. Pyramidin juurella taas Mayat pitivät rummutus-seremoniaa.

Mayojen rummutus-seremonia Aurinkopyramidin juurella 11.11.2011

Aloin meditoimaan ja tuntui siltä että sieluni ottaa yhteyttä moniin aurinkokiekko haltijoihin ympärimaailman. Myös Enkelit ja shamaanihenget tulivat auttamaan. Muistan että Kryon, magneettipalveluista, tuli auttamaan myös, kuten monet valo-olennot ja mestarit.

Olin täysin meditatiivisessa tilassa, kun tuntui että aurinkokiekkoverkkomme yhdistyi yhdeksi ja yhdessä avasimme Äitimaan etelänavan ja pohjoisnavan aurinkoportaalit. Hetken tasapainottumisen jälkeen, päiväntasaajan ympärillä avautui viisi muuta portaalia. Magneettipalvelun väki huolehti siitä, että viiden uuden portaalin ylimääräiset energiat, tasapainoituisivat pohjois- ja etelänavan portaalien kautta. Ja näin viiden portaalin avaus onnistui ilman että maapallon magneettiset navat vaihtuivat keskenään.

Maapallo, ja seitsemän aktiivi aurinkoportaali: Etelä ja pohjoisnavalla + viisi portaaleja päivän tasaajan linjalla.

Näin saatiin maapallo valmiiksi vuoteen 2012, jolloin uusi maijojen aikakausi alkoi.

 

Miten aktivoit omaa aurinkokiekkoa?

Aurinkokiekosi tulee sinulle näkyviin, jos sielusi kokee, että tarvitset sitä elämääsi varten. En tiedä onko mahdollista saada ne noin vaan, mutta voit aina kokeilla pyytää sielultasi ja Äitimaalta omaasi.

Seuraava vaihe on sitten meditoida aurinkokiekon kanssa ja pyytää sydämeltäsi yhdistymään siihen. Kun sydäntietoisuutesi on yhteydessä aurinkokiekkoosi, voit pyytää sydäntäsi aktivoida ja yhdistämään sen sinun 12 DNA säikeeseen.

(Olen itse tehnyt pitkä DNA-aktivointi prosessin, jossa olen meditoinut jokaisen DNA-säikeen kanssa ja aktivoinut sen. Muistan että tehtiin useita meditatiivisia matkoja ympäri maailman ja jokaisesta paikasta saimme yhden DNA-säikeen. Suurin osa säikeistä oli erilaisten metalleihin liittyviä: Kultainen säie, Hopea säie, Pronssi säie jne. Suosittelen lukemaan Kryonin kirjan DNA-säikeistä, ja tehdä kirjassa olevat aktivoinnit, ennen kun aktivoitte aurinkokiekkonne.)

Kryon book – The twelve layers of DNA.

Kun Aurinkokiekkosi on aktiivinen, suosittelen meditoimaan sen kanssa viikoittain ja ammentaa tiedon sen kautta. Aktivointi prosessi kestää muutamia viikkoja, jonka jälkeen voit toimia välikappaleena Auringon ja Äitimaan välillä. Silloin olisi syytä neuvotella Äitimaan ja Auringon kanssa seuraavista vaiheista.

Onnea matkallesi!

Olkaa hyvät ja jakakaa teidän kokemukset aurinkokiekoista kanssani, niin kaikki voisi oppia niistä.

Kiitoksia, Arje Sakari Silander

Kiitoksia Lauri Väisäselle tekstin tarkistuksesta ja korjaamisesta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *